10 julegave ønsker til alle aldre

Af Camilla Julie Skov December 09, 2016

10 julegave ønsker til alle aldre

Jeg elsker december, og det har jeg altid gjort. Jeg stresser aldrig, tværtimod falder der sig en helt anden ro og sindstilstand over mig, så snart det hedder d. 1. December. Jeg elsker alt ved december, hyggen, maden, gaverne og al hyggen. Særligt julekalender er en fast tradition for mig, og jeg nyder at falde tilbage i barndommen, når julen falder over os.

Mange stresser over julen, og ønsker den overstået, nok mest fordi der er en masse julegaver, som skal købes – og jeg vil gerne hjælpe med at stoppe denne julestress over de kære julegaver. Derfor har jeg fundet 10 bud på julegaver til enhver pengepung. Da jeg gik igennem listen opdagede jeg, at jeg selv ejer en stor del af produkterne, så jeg kan skrive under på, at de er gode i kvaliteten og værd at klikke hjem. 

 

  1. Beton ur, House Doctor, 329 kroner: Dette ur hænger hjemme på min egen væg, og jeg elsker det. Det er råt og lækkert, og det passer ind i alle hjem. Personligt elsker jeg alt der er messing.
  2. Håndsæbe, Meraki, 119,95 kroner: Også denne håndsæbe står og pynter hjemme hos mig, og jeg elsker den duft deres produkter har. Meraki er et forholdsvist nyt brand hos os, og vi er vildt stolte over at have fået det hjem. De laver også lækre håndcremer, som jeg også varmt kan anbefale.
  3. Eos fjerlampe, Vita Copenhagen, 699,00 kroner: Eos lampen er vores absolutte bestseller, og jeg forstår godt hvorfor. Den har det mest behagelige lys, hvilket gør den perfekt til både soveværelset og børneværelset.
  4. Søgræs kurv, Bloomingville, 199,00 kroner: Disse kurve er blevet helt utroligt populære det seneste halve år. De er så flotte både til opbevaring af legetøj og som urtepotte. Den ser så flot ud med en stor plante i.
  5. Håndklæde, Meraki, 50x100, 119,95 kroner: Meraki gør det virkelig godt, og disse håndklæder er både flotte at se på, og behagelige at tørre hænder i. Hvem kan ikke lide at at få håndklæder i julegave?
  6. Future Planner, 50x70, 699 kroner: Disse plakater er virkeligt geniale, og de giver et dejligt overblik over ens måned. Det er dejligt at man kan viske ud og tilføje, som planerne nu ændre sig. De fås i mange forskellige designs og farver. Tusch og ramme medfølger.
  7. Lightbox, A4, A Little Lovely Company, 299 kroner: Disse lamper er ligesom eos lampen også super populære på shoppen, og særligt til børneværelset er de virkelig fine. Lav små hilsner alt efter, hvilken årstid vi rammer. I juletiden er de ekstra populære. Der kan tilkøbes ekstra bogstaver og tegn.
  8. Stribet opbevaringskurv, House Doctor, 99 kroner: Denne kurv er ligesom søgræs kurven både dekorativ og praktisk på samme tid. Den kan bruges som vasketøjskurv, som opbevaringskurv til legetøj, sko eller tørklæder – ja faktisk er det kun fantasien der sætter grænser.
  9. Lykketrold Gjøl, 9 cm., 249,95 kroner: Disse søde trolde er spritnye på shoppen, og de er så søde til børneværelset. Vi er super glade for at have tilføjet lykketroldene til shoppen, og vi håber I vil tage godt imod dem.
  10. Tæppe, House Doctor, 1.679,00 kroner: Tæpper er altid populære, men det sidste år har tæpper indtaget de danske stuer mere end tidligere. Jeg selv er helt forelsket i dette tæppe, som er lidt marokkansk inspireret. Det passer perfekt til vores stue, og det ser bare så dejlig og blødt ud.
Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter