Blogger-interview: Emma Martiny

Af Camilla Julie Skov Maj 08, 2016

Blogger-interview: Emma Martiny

Emma er en af de der helt søde og naturlige piger, som er nede på jorden, samtidigt med at de rocker på job-fronten. Emma har foruden sin blog emmamartiny.dk, netop udgivet sin 2. kogebog, til en storslået bogreception og netop afsluttet første sæson af sin podcast, og jeg kan slet ikke vente til sæson 2, som kommer til efteråret. Vil I lære Emma lidt bedre at kende, synes jeg I skal læse med nedenfor - det er hyggelig læsning, det lover jeg! Psst. hvis I vil købe hendes nye kogebog, kan I gøre det her

Navn: Emma Martiny
Blognavn: www.emmamartiny.dk
Instagram:  emmamartiny
Bopæl: Århus
Alder: 22


Hvad arbejder du med til dagligt?
Uha, det er en rodet (men virkelig god) blanding. Jeg studerer kommunikation på DMJX, og så passer jeg både blog, youtube og podcast. Mine kogebøger bruger jeg også enormt meget tid på, da det er en af mine store passioner, og derudover har jeg netop startet en lille virksomhed med en god veninde, hvor vi producerer smukke og brugbare kontorartikler. 


Vil du beskrive din blog?
Jeg ser min blog som et personligt livsstilsmagasin, hvor jeg kan dele både billeder, tekst, video og lyd (i form af et nyligt startet podcast) om nogle af de ting, der interesserer mig: mad, mode, skønhed, personlig udvikling og iværksætteri krydret med mine tanker om det, at være en ung kvinde i starten af 20’erne.

Har du et bolig-drøm ønske, som du vil indfri når du vinder i Lotto?
En større lejlighed. Vi bor meget småt, da vi prioriterer oplevelser over plads (og den medfølgende husleje). Men det ville da være lækkert med et sted, hvor jeg kunne få eget kontor, så jeg ikke skulle have skrivebord under en køjeseng ;-)

Hvis du skulle vælge, kunne du så bedst undvære din seng, din sofa, eller din spisebord? Og hvorfor?
Hm… Min sofa, tror jeg. Jeg har brug for en seng at sove i og et bord at arbejde ved, men en sofa ville jeg godt kunne klare mig uden.


Hvilken blog/Instagram er din guilty pleasure
Mommyblogs, haha! Gerne af den meget amerikanske, idylliske og vi-er-ih-åh-så-lykkelige slags. 


Hvilket billede er det bedste der nogensinde er taget af dig?
Sjovt spørgsmål! Jeg tror, det er det billede, der er uden på min kogebog ”Skønne salater & vidunderligt tilbehør”. Det er egentlig bare et kikset selfie, men viklen og lyset var bare lige i øjet. 


Har du en blogger, hvor et møde med dem ville gøre dig starstruck?
Hvis du havde spurgt mig for et år siden, ville jeg havde sagt ja, men efter at have interviewet en god flok til min podcast, har jeg efterhånden erfaret, at vi alle bare er helt almindelige mennesker. 


Hvor lang tid bruger du på de sociale medier om dagen? Og hvilket medie bruger du mest?
Faktisk ikke så længe, som mange nok tror. Jeg bruger Instagram et par gange om dagen, men uploader som regel bare mit eget billede, hvilket højest tager 5 minutter. Min blog kan jeg dog nemt bruge en håndfuld timer på dagligt.


Hvem er din yndlings instagrammer, og hvorfor?
”halfbakedharvest” er en af dem. Hun tager de vildest madbilleder!


Dit bedste råd til et lækker instagram feed?
Jeg forsøger selv at uploade varierede billeder, der dog stadig alle afspejler min stil. Og så er et ”snyde-trick” at uploade billeder taget med et godt kamera i stedet for et iPhone billede ;-)


Online shopping eller i butik? Og hvorfor?
Online shopping all the way! Jeg gider virkelig sjældent at bruge min tid på at gå op og ned af strøget.

                                                                                         
IKEA eller ILVA?
IKEA. Jeg forbinder lidt ILVA med kopivarer, men jeg ved ikke, om det er en ubegrundet fordom?


Hvilket rum i dit hjem, er det vigtigste for dig, og hvorfor?
Mit køkken! Jeg bruger meget tid på at lave og eksperimentere med mad, og det er især vigtig for mig, at der er et behageligt, naturligt lys i mit køkken. På et tidspunkt boede vi i en lejlighed uden vinduer i køkkenet, og det dræbte totalt min madglæde. 


Badekar eller brusebad, og hvorfor?
Brusebad. Badekar er lækkert, men jeg ville nok ikke få det brugt mere end et par gange om året.


Hvor finder du inspiration til boligindretning?
Pinterest! Jeg er tosset med mediet og elsker at grave inspirerende billeder frem der inde.

Et stort tak til Emma for de hyggelige svar, nu vil jeg sætte mig til at vente på din næste podcast.. 

Fik I ikke læst vores tidligere Blogger-interviews kan du læse dem her: 

Sidsel & Lasse 
Stonemuse
Homesick Blog 
Katrine Mørk 
Fashionary 
Mowoblog 

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter