8 uimodstålige interiør ønsker

Af Jenni Pedersen Marts 12, 2016

8 uimodstålige interiør ønsker

Jeg har her samlet nogle af mine interiør ønsker. Især har jeg mine øjne på højttaler-lampen fra Kreafunk og kagerullen i træ og mørkegrønt marmor fra Granit. Der er bare et eller andet over den kagerulle, også bare det at det ikke er den klassiske kedelige i lyst træ fra Ikea (sådan en har jeg iøvrigt i forvejen). Marmor har efterhånden været in længe, men jeg er begyndt at blive ret glad for den mørkegrønne af slagsen. Under modeugen var jeg til et morgenmads event hos Modström, og der sad vi ved de fineste mørkegrønne marmorborde. Meget insta-venligt. Så både bordet og kagerullen ovenfor, måtte gerne komme hjem til mig.

Højttaler-lampen fra Kreafunk faldt jeg for, da jeg så den ude i House Doctors showlab. Jeg er helt vildt begejstret for de funktioner den har. Både at den er mobil, har bluetooth, kan spille musik, oplade og lyse på samme tid. Den bliver da perfekt at have med på stranden eller i haven på lune sommeraftener. Og så er den pæn. Vi overvejer faktisk at få den ind på shoppen snart. Jeg krydser fingre for det.

Kubix lampen vil være fin på en hylde ved siden af kalenderen og lidt nips. Den er ret tidsløs med sit enkle design, så det er sådan en lampe jeg ikke bliver træt af lige med det samme. Lige nu har vi faktisk 15% rabat på både bordlampen - min favorit og loftlampen. Hvis I er interesserede, skal I bare huske at skrive koden KUBIX15 når I handler.

Jeg har skrevet nedenfor hvor alle tingene er fra, hvis der er noget af det der frister. Har I nogle favoritter blandt tingene ovenfor?

Skål / Royal Copenhagen, kalender / futureplanner.dk, Højttaler med lampe / Kreafunk, avisholder / Neon Living, fåreskind / Bloomingville, marmorbord / House Doctor, kagerulle / Granit, Kubix lampe / House Doctor

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter