På besøg hos blogger Katrine Mørk

Af Jenni Pedersen Marts 14, 2016

På besøg hos blogger Katrine Mørk

Jeg har været på besøg hos blogger Katrine Mørk. Jeg har læst sammen med Katrine i Herning, hvor vi boede næsten dør om dør. Vi har lige siden været rigtigt gode veninder, så da jeg spurgte om hun ville give os en roomtour, var hun ikke længe om at sige ja.

Katrine er for nyligt flyttet hjem til sine forældre igen, og forsøger på de få kvadratmeter hun lige nu har for sig selv, at skabe så meget et hjem som muligt. Jeg synes det var interessant at få en vinkel på, hvordan man kan have et enkelt rum som sin base, og indrette det stilet, men også effektivt. Jeg har derfor stillet Katrine nogle spørgsmål, som hun har været så sød at besvare.

Hvad kendetegner din indretningsstil?

Den er enkel med få industrielle elementer, såsom mine stålreoler, zink potter og min lampe. Jeg kan godt lide at holde det lyst, og så elsker jeg planter!

Hvad gør du for at indrette dine få kvadratmeter bedst muligt?

Det er selvfølgelig lidt en opgave når man har været vant til at indrette en hel lejlighed, men i sidste ende handler det mest om prioriteringer. Derudover har jeg også prøvet på ikke at overdo it. Jeg ejer virkelig mange små nips, lysestager, plakater mm, men jeg har skåret gevaldigt ned på det, så det ikke kommer til at virke rodet.

Hvad er den største udfordring ved kun at have et værelse at indrette på, når du har været vant til at skulle indrette en lejlighed?

Jeg ejer ekstremt mange ting, så jeg har virkelig været nødsaget til at prioritere de ting der er vigtigst for mig. For eksempel har jeg prioriteret mit make-up bord over ekstra opbevarings plads, selvom det fylder en hel del. Det er et sted jeg bruger hver eneste dag, og jeg ville have rigtig svært ved at undvære det.

Hvad var dit sidste interiør køb?

Jeg købte en ny plante forleden, og et stort henkognings glas som jeg har brugt som vase.

Hvad ønsker du dig til boligen?

Nyt sengetøj. Jeg er altid på udkig efter nyt sengetøj, og lige pt. synes jeg H&M har mange fine sæt, især det med palmerne vil jeg gerne have fingerene i. Jeg kunne også godt tænke mig en lyngby vase - den helt klassiske har jeg efterhånden kigget på i mange år.

Hvor finder du typisk inspiration til boligen?

Instagram og blogs, primært. Katarina Natalieer en af de blogs som jeg elsker at læse, hvis jeg leder efter god inspiration til do it yourself projekter, eller bare vil stimuleres visuelt.

Trives du bedst i rod eller pinlig orden?

Hvis jeg skal være helt ærlig er jeg lidt af et rodehoved. Det er noget jeg har prøvet at ændre meget de sidste par år, men det er stadig ret slemt i perioder. På trods af det synes jeg faktisk at jeg fungerer bedst når der er orden omkring mig, og når jeg for eksempel laver indlæg til bloggen fortrækker jeg at sidde et sted hvor der er ryddeligt omkring mig, så jeg kan koncentrere mig.

Mode og beauty er en stor del af dig og din blog. Hvornår begyndte indretning at fylde mere?

Da jeg først flyttede hjemmefra handlede det mest bare om at have et sted at være, og alle mine ting var det billigeste af det billigeste fra Ikea. Det var faktisk først da jeg flyttede sammen med min eks kæreste og vi skulle indrette vores fælles hjem, at jeg for alvor begyndte at gå op i det. Det var fedt fordi vi begge gik op i indretningen og samtidig var ret enige omkring hvordan vi gerne ville bo.

Hvad er dit yndlings objekt i hjemmet?

Den er svær. Jeg er jo glad for alle mine ting. Jeg er ret glad for min seng, selvom alle altid siger at den er for blød, men jeg synes den er lige tilpas og så er det jo et sted jeg bruger en del timer. Hvis det ikke skulle være et møbel, tror jeg det ville være min Kartell lampe eller min elefant sparegris.

I kan finde Katrines blog Katrinemork.com her og hendes Instagram her. Hun er super god til at holde sine læsere opdaterede med outfits, beauty, interiør og sin hverdag generelt. Og så tager hun virkelig lækre billeder!

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter