På besøg hos Joanna fra Fashionary blog

Af Jenni Pedersen April 17, 2016

På besøg hos Joanna fra Fashionary blog

Blogger Joanna fra Fashionary blog har været så sød at invitere os indenfor i hendes hjem, og dele sine bolig tips og erfaringer med os. Joanna har boet i en hyggelig studie lejlighed i Herning, mens hun læste Visual Fashion Communication, men er netop flyttet ind hos sin kæreste. Det har både sine fordele og sine udfordringer at flytte sammen med en anden - læs med i interviewet nedenfor og få det uddybet.

Joanna er 23 år og har lige nu travlt med både studie, lækkert job og sin blog, som hun opdaterer næsten dagligt.

Hvad laver du nu?

Jeg blev i januar ansat som in-house fotograf hos House Doctor, hvor jeg står for at tage miljøbilleder af produkterne til webshoppen, samt til interne arrangementer som åbent hus osv. Derudover er jeg ved at afslutte mit studie – Visual Fashion Communication, kort sagt Grafisk Design, så jeg kan starte fuld til hos House Doctor.

Beskriv dit hjem med tre ord

Simpelt, lyst og minimalistisk.

Hvad kendetegner din indretningsstil?

Hvis man spørger min kæreste, vil han mene den er lidt for kedelig og hvid, men jeg kan bare godt lide enkeltheden og fremme små fine ting med nogle få kontraster i enten farver eller størrelser. Dog er der en ting vi er enige om – rum, luft og plads. Jeg vil få stress af, at bo i et hjem med alt for mange ting.

Hvad gør du for at indrette dine få kvadratmeter bedst muligt?

Jeg er utrolig glad for min kommode, hvor jeg gemmer det meste af mit tøj og der samtidig ovenpå er plads til et par parfumer, blomster og mit smykkeskrin. Derudover tror jeg generelt det handler om, at tænke smart, kreativt og være god til at holde orden.

Hvad var dit sidste interiør køb?

Min kæmpe store lampe fra House Doctor, som jeg har stående ved sengen.

Hvad ønsker du dig til boligen?

En ny sofa! Jeg er næsten lige flyttet sammen med min kæreste og er der noget jeg ikke kan fordrage i vores hjem, må det være hans sorte lædersofa. Sorry to say!

Hvor finder du typisk inspiration til boligen?

Den er svær, eller nej egentlig ikke, men jeg tror bare ikke, at jeg kan definere et sted! Nu arbejder jeg i et kreativt univers hos House Doctor, så selvfølgelig forelsker jeg mig altid i en del ting der, men ellers må det være boligmagasiner, på blogs og ikke mindst Instagram.

Trives du bedst i rod eller pinlig orden?

Jeg er lidt af et rodehoved, hvis jeg er meget stresset. Dog stresser rod mig også samtidig, og jeg sørger derfor også for at vores hjem for det meste er ryddet pænt op. Heldigvis er min kæreste en af dem, som ikke kan klare rod og nærmest er ordensmenneske, så det helt kan være pinligt – men også super dejligt på samme tid!

Hvad er dit yndlings objekt i hjemmet?

Det er svært. Jeg er super glad for mit lækre bløde tæppe fra ELLOS, men også mit House Doctor bord er super lækkert, stort og pænt. Derudover kan jeg vidst ikke komme udenom, at min kæreste er HIFI nørd og efter at have boet med ham noget tid, er god lyd også noget af det, der betyder meget for mig!

Mode og beauty er en stor del af dig og din blog. Hvornår begyndte indretning at fylde mere?

Første gang sådan rigtigt i juli 2014, da jeg flyttede til Herning for at studere Visual Fashion Communication på VIA Design, hvor jeg blandt andet lavede mit eget plankebord og skabte et rigtig hyggeligt hjem. Dernæst da jeg i maj 2015 skød billeder for en dansk møbeldesigner, hvor stylisten der var med på settet simpelthen var så inspirerende, at det smittede helt af!

Du er lige flyttet sammen med din kæreste. Hvad er den største udfordring indretningsmæssigt, ved at bo sammen med en anden?

Hans kæmpe store højtalere fra et ret sejt brand der hedder Bowers & Wilkens. De fylder dog nærmest halvdelen af stuen. Jeg husker tydeligt da vi begyndte at date, hvor han fortalte hvor glad han var og sagde ”lige meget hvad, er der ingen der får mig til at skille mig af med dem”. Han har derfor nu gået med til, at jeg må stå for alt indretning, hvis jeg dog lader ham beholde hans højtalere. Noget jeg stadig har svært ved, for de fylder altså meget!

Find Joannas blog Fashionary blogher. Find hende på Instagramher og facebookher

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter