Inspiration til dit køkken og 6 tips til at indrette et køkken

Af Camilla Julie Skov Juli 04, 2016

Inspiration til dit køkken og 6 tips til at indrette et køkken

1.here-2.here -3.here-4.here -5.here -6.here -7.here 

Køkkenet er et af hjemmets vigtigste rum, hvor der laves mad men også et sted, hvor vi finder ro, arbejder, fester og samtaler. Det er i køkkenet du laver mad til hyggelige aftener med vennerne, her du brygger din vigtige morgenkaffe og her du starter alle dine dage med lækker morgenmad. Det er i dag vigtigt, at alt ser pænt ud, fordi vi så godt kan lide at dele billeder af vores liv, og dette udspiller sig især i køkkenet, hvor vi laver instagram-venlig mad ;)

N
ogle mennesker har meget køkken plads, andre knap så meget. Omend der er meget eller lidt plads, så skal der skabes hygge og magi i køkkenet, og det er vigtigt at føle sig hjemme og tilpas. Som jeg har nævnt et par gange, har vi købt en helt sprit ny lejlighed, og er derfor blevet beriget med et ligeså nyt køkken. Det er meget basic og der skal altså gøres lidt for, at skabe lidt hyggelig stemning derude. Vi har netop klikket køkkenrulleholderen fra Skagerak (det gamle Trip Trap) hjem, og den skal pynte på vores lille ø/bar. 

Ellers har jeg også forelsket mit rigtig meget i det smukke sorte bestik fra Ilva, også selvom jeg har købt mig fattig i messing bestik ;) Men skal kan jo skifte mening ikke? Glaskaraflen fra ellos er også rigtig fin, særligt her til sommer, hvor den kan rykke med ud på terrassen sammen med Follow Me lampen. Jeg kan lige se en lun sommeraften for mig, når jeg kigger på den karaffel. 

Gode råd til at indrette det optimale køkken: 

1. Hav ikke for mange overflødige ting stående fremme - det roder og hæmmer kreativiteten af din madlavning 
2. Udnyt pladsen i højden - det skaber plads, og giver dig endnu mere skabsplads, hvilket man altid mangler 
3. Sokkelskuffer - så udnytter du virkelig pladsen til fulde, og det er skjulte skuffer, som man ikke ligger mærke til, jeg ved det for mine forældre har valgt den løsning 
4. Overskabe der åbner opad - det åbner rummet, og mindsker det ikke ved at åbne til højre eller venstre. 
5.Renhed - drop de åbne låger, hvor man kan se igennem, det giver et rodet udtryk og du kan ikke gemme dit rod væk 
6. Vælg lyse låger - det får køkkenet til at syne større end det måske er. Mørke farver sluger lys. 
Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter