Hvorfor er lampen her så populær?

Af Jenni Pedersen Maj 07, 2016

Hvorfor er lampen her så populær?

Selvom vi her på bloggen som regel har indlæg med mange forskellige emner som interiør ønsker, indretnings tips, anbefalinger og blogger interviews, så vil jeg i dag vælge at sætte fokus ét bestemt produkt fra Bekkos shop. Nemlig work lampen fra Hey There Hi. Blandt andet fordi det er en af mine personlige favoritter (som jeg vist har fortalt før), og fordi jeg selvfølgelig gerne vil dele min begejstring for lampen med jer.

Hvad er det så der gør at lampen her er en favorit hjemme hos mig? Det får I mine bud på her i punktform, så det er fuldstændig lige til, og nemt at overskue.

  • Hey There Hi work lamp har det industrielle look, som jeg er vild med
  • lampens ophængningsmuligheder er alsidige, da den både kan hænges diverse steder med klemmen, så som på reoler, tøjstativer, hylder, sengegavle mm. men klemmen kan også pilles af og lampen kan hænges som pendel fra loftet.
  • prisen! Den ligger helt sikkert i den mere budgetvenlige ende. 349 kr kan de fleste være med på, og faktisk koster den lige nukun 299 i sølvfarvet.
  • Man kan sætte diverse fine dekorationspærer i lampen. Da denne lampe jo viser pæren, er det oplagt at pryde med en lidt mere fancy pære end de almindelige.

Jeg har min lampe hængende på en bogkasse for tiden, men jeg flytter den nogle gange rundt, fordi det er så nemt. Så hænger den på tøjstativet, så på reolen etc. Når lampen sidder i klemmen, er den simpelthen så nem at flytte rundt på, og det passer mig rigtigt godt. Det er sjældent jeg rokerer rundt på møbler, så når man kan ændre helheden ved bare at rykke rundt på de små ting, så er det lige mig.

Jeg er lige nu på apartment hunting, eller room hunting er det nok nærmere, hvis jeg vil bo i København som studerende. Jeg glæder mig sådan til at kunne indrette lidt igen, også selvom det kun bliver på få kvadratmeter - det tager jeg som en udfordring. Jeg kunne virkelig godt tænke mig et lille hyggeligt og indbydende arbejdshjørne, hvor jeg kan sidde og lave studieopgaver og mit arbejde for Bekko. Dér ville min work lampe passe perfekt ind. Jeg har den, som I kan se i sort, og det er min favorit, men jeg må indrømme at dem både i messing og i sølv også er gode duellanter. 

Lampen bruger E27 pære og er nem at 'samle'. Det er egentlig ikke fordi der er meget der skal samles, men klemmen skal lige skrues på. Det kræver intet værktøj overhvedet. Lampen er så smart udstyret, at alle funktioner sidder på den. Med lampen følger en fin stofpose, som jeg synes er rar at have lampen i hvis den nu er pakket væk - så er den lidt mere beskyttet.

 

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter