VITA's nye Eos fjerlampe i grå er netop landet på shoppen.

Af Camilla Julie Skov Maj 30, 2016

VITA's nye Eos fjerlampe i grå  er netop landet på shoppen.

Vi er alle helt oppe og køre over den nye tilføjelse til Vita EOS familien - det er en grå skønhed, som passer helt perfekt ind sammen med de andre i EOS familien. og ind i vores skandinaviske, romantiske og minimalistiske hjem. 


Prisen bliver som de andre lamper, og en mellem lampe koster fx 649,00 – du kan finde den lige her

Lampen er, ligesom de andre fra Vita Living, lavet i et fantastisk design, hvor de fine fjer kaster et blødt og behageligt lys. Lampen bidrager derfor til en hyggelig stemning i det rum, den bliver placeret. Lampen kommer med smukke gåsefjer, som er syet og limet på. 

Giv dit hjem karakter, og tilføj den grå farve til enten entreen, stuen, køkkenet eller sågar soveværelset. Lampen passer perfekt ind i den nordiske og minimalistiske stil, og den unikke farve sørger for at skabe lidt spil og romantik i rummet, uden at det bliver for meget. 

Jeg var slet ikke i tvivl om, at den også skulle hjem til mig og bo da jeg så den første gang, og selvom jeg var meget forelsket i både den hvide og lysebrune udgave, vandt den nye grå mit hjerte på en helt anden måde. Den er enkel uden at være kedelig - den er klassisk uden at være konservativ, ja for mig er det den perfekte lampe. Jeg synes endda at prisen gør, at den kan bruges til både fødselsdagsgaver, studentergaver og julegaver - så hermed et gratis ønske til ønskesedlen ;) 

Hjemme hos os tænker jeg at lampe passer helt perfekt til soveværelset, hvor den kunne stå på vores natborde. Vores soveværelse er mege hvidt og lyst, så en grå lampe ville være den perfekte contrast, som giver lidt liv til et rum, men stadig uden at blive for meget.

Som du kan se på alle billederne, så passer lampen virkelig perfekt ind i alle rum, og enhver slags indretning, særligt på et børneværelse ville den være super fin. Jeg ved der allerede er flere der har klikket den hjem, til netop det formål. Skal du være en af de første der får fingrene i den nye lampe? Så skynd dig hellere, for den ryger virkelig hurtigt - den værste følelse er at sidde og fortryde et køb man ikke gjorde. Det er i hvert fald den værste følelse for mig ;) 

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter