Om at ønske sig lamper i gave

Af Jenni Pedersen Maj 31, 2016

Om at ønske sig lamper i gave

 

Jeg har fødselsdag i dag, så jeg har i den anledning fundet lidt ønsker. Selvom en lille fornyelse af garderoben fylder mest, så er lidt nyt til boligen altså heller ikke af vejen. Faktisk er jeg allerede kommet til at bestille højttaler-lampen fra Kreafunk. Kunne ikke vente haha. Den er ret smart ved at den er transportabel, og at den kan lyse og spille musik samtidig. Det gør den bare perfekt at have med på stranden eller i anlægget på sommeraftener. Jeg har vist aldrig prøvet at have to forskellige lamper på ønskesedlen, men nu arbejder jeg jo hos en webshop, som sælger lamper og belysning, så det kan være svært ikke at blive fristet når vi får nye varer hjem. Jeg har altid haft et godt øje til fjerlamperne fra Vita, og da jeg fik at vide, at vi lige har fået dem hjem på shoppen, var jeg solgt. Eller solgt og solgt – jeg tænkte jeg at kunne retfærdiggøre endnu en ny lampe, ved at ønske mig den i fødselsdagsgave, så teknisk set skal jeg have nogle til at købe den til mig.

Jeg holdt fødselsdag for min familie i lørdags med boller, kagemand og hele baduljen, og jeg var så heldig at få blazeren, som jeg havde ønsket mig. Eos lampen i lysegrå, har jeg vist også fået lokket mine forældre til at give mig, så nu glæder jeg mig bare til den lander hos mig, sammen med højttaler lampen meget snart. Og så fik jeg nogle af de mere gængse ting, som næsten altid står på ønskesedlen, som gavekort til diverse forretninger, mine yndlings produkter fra Biotherm og en lækker olie fra L'occitane.

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter