Blogger-interview: Julie Von Lyck

Af Camilla Julie Skov Juni 09, 2016

Blogger-interview: Julie Von Lyck

Julie er en af mine bedste veninder, og foruden at være det sødeste menneske, er hun virkelig også en super dygtig, sej og dedikeret blogger ben med i næsen, og som ved hvad hun vil i livet. Forretnings kvinde er et af de ord jeg først tænker på, når jeg tænker på Julie. Hun er så menneskelig, og nede på jorden. Hun er skide smuk på billeder, og har netop afsluttet sin afhandling, jeg er stolt over at være hendes veninde! 
Navn:Julie

Blognavn:Julievonlyck.dk
Instagram:
@Julievonlyck
Bopæl:
Aarhus
Alder:
26


Hvad arbejder du med til dagligt?
Jeg har en bachelor i spansk og virksomhedskommunikation med speciale i online branding og kultur. Derefter har jeg taget en kandidatuddannelse i Virksomhedskommunikation, som primært handler om branding - hele vejen rundt - internt og eksternt og ned i meget små detaljer - grafisk, æstetisk, udtryksmæssigt og kommunikativt selvfølgelig. Mange virksomheder har måske en masse strategier og ideer, men udfordringen er, at de ikke altid ved, hvorfor de gør det eller hvad de skal gøre. Det er en meget spændende uddannelse, som jeg virkelig har fået meget ud af - især pga. de her detaljer. Det har lært mig meget, som jeg har kunne bruge til min blog, men også omvendt. Jeg er færdiguddannet den 2. juli og jeg glæder mig helt vildt! I mit speciale har jeg inddraget en virksomhed som sælger boligprodukter - ligesom Bekko :)

Hvad gør din indretning unik?
Det er mine små nips ting der gør den unik. Mit hjem er en blanding af IKEA og dyre møbler, arvegods, loppefund og nips.


Har du et bolig-drømme ønske, som du vil indfri når du vinder i Lotto?
Jeg har altid drømt om en pool eller en balkon. De ting jeg virkelig gerne vil eje, som er realistiske, plejer jeg at sparre op til.Har du været i et hjem der har ramt noget særligt i dig?
Ja, det lyder måske lidt skørt.. men mine forældres hjem. Det er bare et dejligt hus. Ellers mine forældres gamle venners slot. Det var ret sejt og beundringsværdigt. Ellers kan jeg ikke sige noget specifikt. Jeg bliver aller mest ramt når folk indretter deres hjem unikt og bruger ting på en måde man ikke troede var muligt.

Hvis du skulle vælge, kunne du så bedst undvære din seng, din sofa, eller dit spisebord?
Mit spisebord… :D


Hvilken blog er din guilty pleasure?
Jeg er generelt vild med svenske blogs. Så det må nok være Kenza.. Hun er super sjov og samtidig en flot pige, med en stil der ikke er for hipster wierdo.


Dit bedste råd til et lækker instagram feed?
LYS – husk altid et godt lys! Og så gør den personlig. Lad vær’ med at efterligne andre. Er du en farverig person, så brug farver. Er du mere til sort hvid, eller et minimalistisk look, så gå efter det. For guds skyld bare lad vær’ med at ligne alle de andre – det er nok det bedste råd jeg kan give. Ja.. og så at der er en rød tråd og at der ikke er en bananskræl i baggrunden på billedet. Detaljer, detaljer!


Online shopping eller i butik?
Uhh en blanding! Nok mest online shopping, for jeg HADER at prøve tøj. Til gengæld er det lidt øv, når man modtager en kjole i orange, som man troede var rød da man købte den.

IKEA eller ILVA?
Jeg er faktisk vild med begge, men jeg elsker Ilvas udvalg af romantiske møbler.

Hvad er det største antal likes du har fået på instagram? – og hvad var det for et billede?
Hmmm det er nok 1800 og det var et billede i bikini en sommer i Malaga, hvor jeg ubevidst var blevet skræmmende tynd. Ærgerligt at det er sådan det skal være :D

Hvilket program bruger du til at redigere dine billeder på instagram?
Instagram og hvis jeg har et eller andet irriterende jeg ikke kan holde ud at kigge på, så er det Rookie cam :)Hvilket rum i dit hjem, er det vigtigste for dig, og hvorfor?
Min stue. Det er der jeg læser, blogger, der jeg ser tv…

Badekar eller brusebad?
Brusebad – Jeg føler ikke at jeg har tid til at gå i karbad, selvom det kunne være hyggeligt engang imellem. Jeg kan en sjældent gang finde på det, hvis jeg er på ferie :)


Hvem er din yndlingsinstagrammer, og hvorfor?
En af de svenske… Lisa Olsson eller Victoria Tørnegren.. De har nogle pæne og rene billeder, som stadig ikke er for kedelige.

Hvor finder du inspiration til indretning henne?
Det gør jeg gennem min mor og mine veninder – de har generelt god stil – ja og så selvfølgelig Instagram og ELLOS.. Jeg hader at købe det samme som alle andre, så jeg surfer meget rundt og finder de ting godt selv kan lide og følger min mavefornemmelse. At jeg så har fundet noget som andre også er vilde med er en anden ting ;)

Tusind tak til Julie for alle de hyggelige og ærlige svar :) 

Fik I ikke læst vores tidligere Blogger-interviews kan du læse dem her: 

Sidsel & Lasse 
Stonemuse
Homesick Blog 
Katrine Mørk 
Fashionary 
Mowoblog 
Emma Martiny

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter