3 essentielle lamper til sommeren

Af Jenni Pedersen Juni 26, 2016

3 essentielle lamper til sommeren

Selvom lamper ofte forbindes med noget der skaber hygge indendørs på mørke aftener, eller selvfølgelig rent praktisk giver lys til de forskellige rum i hjemmet, så er der altså bare nogle lamper som næsten er et must om sommeren. Jeg har for nyligt klikket aGlow højttaler lampen hjem, fordi den bare er LAMPEN til sommeren! Jeg har lige siden jeg spottede den i Kreafunks showroom, været helt vild med den. Det var selvfølgelig derfor jeg fik den hjem på shoppen, så I også kunne shoppe den, og nu er den altså også havnet hjemme hos mig selv.

Jeg har flere gange haft den med i haven og hørt musik på den, mens jeg har ligget og solet. Det samme vil jo være idéelt på stranden eller i parken, og så kan lyset i den jo tændes på grill-aftener. Jeg synes designet er cool, og aGlow er så nem at have med at gøre, at selv jeg kan finde ud af at tilkoble bluetooth og musik.

Lyskæden her fra House Doctor er en af Bekkos nyeste tilføjeser på shoppen. Lyskæden øjnede jeg, da jeg tilbage i februar var på besøg i House Doctors showlab. De havde det hyggeligste lille hjørne med udendørsmøbler, krukker og parasol, og så lyskæder hængende over det 'udendørs' sofa arrangement. Tænk sig at man kan stå midt om vinteren inde i et showlab og få følelsen af sommer og lune aftener. Der er bare noget hyggeligt over lyskæder. På en eller anden måde noget italiensk baggårdsstemning. Kan I lige forestille jer duftten af pasta og pizza, tøj hængende på tørresnore fra vindue til vindue i høje gamle bygninger, med folk siddende i gården under tørresnorene. Lyskæder, musik og masser af mad.

Tænk at kunne skabe den hygge hjemme i ens egen gård eller have. Jeg ville elske at invitere gode venner over til ost og vin, og bare holde temaet gennemført med stearinlys i små syltetøjsglas, og den fine lyskæde hængende som stjerner på sommer-nattehimmelen. House Doctor har også denne lyskæde, hvor lysboblerne ser en smule anderledes ud end den på billedet ovenfor, men også super fin, og til en rigtig god pris.

Follow me lampen fra spanske Marset er jo efterhånden en klassiker, og det er nemt at forstå hvorfor den har vundet en designpris. Den fungerer egentlig meget lige som aGlow med at lampen er genopladelig, og den kan tages med rundt hvor man vil. Derfor er den super idéel at have med udenfor om aftenen også. Follow me er også ret populær som børnelampe, og ungerne ville elske at have den med i teltet natten over. Lampen kan justeres i lysstyrke, hvilket er perfekt hvis man går fra at skulle bruge skarpt lys, for eksempel til en skattejagt, til at skulle bruge svagt lys, måske til kortspil i teltet. Den kan bruges i et utal af situationer, jeg har bare mine egne forestillinger om hvad den kunne være god til.

Er der nogle former for lamper, som nærmest er et must for jer om sommeren?

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter