Mine 3 yndlings-lamper i øjeblikket

Af Camilla Julie Skov Juni 14, 2016

Mine 3 yndlings-lamper i øjeblikket

Find den her 

Work lampen fra Hey there Hi er en af mine absolutte yndlings lamper i tiden, og den gode pris er absolut en af grundende hertil. Den kan bruges både til kontoret, stuen og soveværelset. Jeg har valgt den i sort, men den findes også i messing og sølv. Jeg går og drømmer lidt om at købe to basser, til at sidde på vores tøjstativer i vores walk-in, det vil give sådan et lækkert lys på vores tøj, som lige nu bor ret mørkt og dystert. Lampen kan bruges på forskellige måder, både åben såvel som lukket - jeg selv er personligt mest til den lukket, men som åben ser lampen lidt mere feminin ud, og det er også ret sødt. 

Find den her 

House Doctor har virkelig skudt papegøjen med deres Molecular lamper - de er simpelthen så smukke, ja de er faktisk næsten et møbel i sig selv. Den kan ændre udseende ved blot, at skifte pærerene ud med enten de helt runde, eller nogle helt smalle. Se blandet andet forskellen på dette billede og dette. Det er to helt forskellige udtryk man får frem i lamperne ved blot at skifte pærerne.

Jeg får virkelig lyst til at rive vores nuværende IKEA lamper ned fra loftet, og smække to af Molecular lampen op i stedet, altså jeg har sådan virkelig lyst til det! Lampen findes også i en lidt større model, som koster 1.999 kroner, og som også er virkelig smuk. 

Jeg er blandt andet helt vild med søde Signes billeder af lampen, tjek dem ud lige her

Find den her 

Denne lampe bliver jeg virkelig aldrig træt af at kigge på, den er så skøn og let at se på. Eos lampen passer til alle rum i dit hjem, og den passer ind i alle hjem, om du bor romantisk, minimalistisk eller skandinavisk. 

Den nye farve fra Vita Copenhagen Eos serien rammer plet i mit lampe-hjerte, og jeg synes bare den er så smuk. Den er på en måde lidt mere rå, end den almindelige hvide (som altså også er ret skøn!), men denne passer bare lidt bedre end sammen med beton, rå mursten og træ-bordplader! Da det er en limited edition har de indtil nu kun lavet den i medium, og vi er flere der drømmer om en lille, som altså bare passer lidt bedre på natbordet ;) 

 

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter