4 blog anbefalinger, som jeg synes du skal læse

Af Camilla Julie Skov Marts 28, 2017

4 blog anbefalinger, som jeg synes du skal læse

Der findes så mange vildt gode blogs i blogland, og det kan være svært at finde nogle af de helt unikke og personlige blogs. Det vil jeg hjælpe dig med! Fordi jeg har nemlig fundet 4 blogs, som jeg selv læser trofast, og som både kommer med gode tips, lækre billeder og vigtigst af alt personlighed :) Så kig med i dette indlæg find et par nye blogs at læse med på! 

Trineroed.dk

Trine Rød er en kendt instagrammer, som tager ufatteligt smukke billeder! Hun kan virkelig noget særligt, og hendes hjem er noget af det smukkeste jeg har set. Hun er en af vores ambassadører, og det er der en god grund til, fordi Trine er bare hammer dygtig! Foruden at være en af vores ambassadører, så arbejder Trine også som Visual merchandiser, og vi elsker alle hendes billeder. Hendes blog er fyldt med gode tips og tricks til, hvordan du får et ligeså lækkert hjem som hende. Hun kommer med opskrifter, lækre billeder og tipper om, når du finder gode rabatter. 

Fartilfirepiger.dk

Jeg knuselsker Allans univers fyldt med en kæmpe kærlighed til hans fire piger, kone og sit arbejde. Han har en skøn humor og det smitter helt vildt! Man kan ikke andet end at forelske sig i hans personlighed, og det har jeg gjort. Man kan mærke Allans personlighed i hvert eneste indlæg og instagram post, så jeg kan virkelig kun anbefale at kigge forbi Allan. Om man har børn eller ej, så er hans univers interessant, fordi kigger man ikke på de nuttede børnebilleder, så kan man godt være ret misundelig på hans lidt for seje job!! Hermed en kæmpe anbefaling til at kigge forbi Far til fire piger :) Du vil ikke fortryde det! 

DaCostaMyLiving blog

Camilla Da Costa er et af de sødeste, fineste og smukkeste mennesker jeg har snakket med. Camilla har en stemme som en engel og et udseende som den model hun også er ;) Camillas hjem er noget af det mest unikke og personlige jeg længe har set. At hun har startet en blog er noget af det bedste der længe er sket, og jeg ved at hun vil udvikle sig helt vildt med sin blog. Hun giver virkelig gode og brugbare tips til indretning, og du vil uden tvivl kunne blive inspireret af hendes smukke stil, som man ellers kun ser i boligmagasiner! Hun arbejder også som boligstylist, så der er en grund til at hun er så sindsygt skarp.. Hvis du er til god stil, så skal du kigge forbi hendes blog og absolut også hendes instagram, det er absolut mere end et kig værd. 

 

Ditteestrup.dk

Ditte Estrup er for nylig blevet mor, og hendes skønne datter kan du se på hendes instagram. På hendes blog er det hende selv der er mest i fokus, og det er også dejligt :) Her finder du super lækker inspiration til outfits, mode, gode tilbud og selvfølgelig deler hun også ud af indkøb til hendes datter, samt super fine og brugbare rabatkoder. Ditte har virkelig fokus på lækre billeder i høj kvalitet, og det er lige noget for en perfektionist som mig! Det er super fedt at bloggen er så alsidig, og man får lidt af hele Dittes liv med, sådan nogle blogs kan jeg virkelig godt lide :) 

Har I nogle anbefalinger, som I synes jeg ikke har fået med? Så smid endeligt et link i kommentarfeltet, så kan vi dele lidt med hinanden :) 

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter