Nyt år - nyt tiltag

Af Jenni Pedersen Januar 05, 2016

Nyt år - nyt tiltag


Et nyt år er for mange ensbetydende med nye mål i livet. De fleste af os finder tiden virkelig passende til at påbegynde noget nyt, når et nyt år starter. Et nyt år giver ligesom anledning til en frisk start på tingene. Om det så er målet om at smide et par kilo, tage ud at rejse, have et mere åbent sind eller få en bedre økonomi, så er en fællesnævner ofte at disse mål sættes, med håbet om et endnu bedre år end det forrige.

Her hos Bekko påbegynder vi også noget nyt og spændende. Vi har nemlig slået dørene op for vores helt egen blog. Det er et tiltag jeg længe har gået med i tankerne. Jeg selv som iværksætter, kan næsten ikke vente med at starte noget nyt op. Mit team og jeg arbejder hele tiden på at gøre Bekko.dk endnu bedre. Det har blandt andet betydet at vi for kort tid siden fik nyt hjemmeside design, og nu er vi altså også klar til at byde jer velkommen på Bekkos egen blog. Bloggen skal primært fungere som inspirationskilde, hvor I blandt andet kan finde inspiration til bolig styling, tips til den bedste belysning, lækre konkurrencer og teasere på nye brands og produkter.

Derfor har vi også udvidet vores team med en, til at styre bloggen her på Bekko.dk. Håber I tager godt imod det. Mit team og jeg ser i hvert fald frem til at gøre Bekko.dk endnu bedre med årene.

Godt nytår

Rasmus Bruus Larsen

 

Mit navn er Jenni, og jeg er det nye ansigt hos Bekko.dk. Jeg glæder mig helt utroligt meget til at komme i gang med at blogge en helt masse her på siden. Til dagligt blogger jeg på byjenni.dk. Jeg følger selv flittigt med på andre mode- og interiør blogs, og jeg skal også nok afsløre mine yndlings inspirations blogs for jer snart her på bloggen. Rasmus har givet en lille teaser på hvad bloggen her på Bekko.dk kommer til at indeholde. Det er også her at I som læsere, har mulighed for at stille spørgsmål, og dele jeres idéer og meninger. Jeg ser meget frem til at vi sammen kan få skabt et hyggeligt og inspirerende univers, for det er jo jer som læsere der er med til at holde en blog kørende.

Jeg glæder mig til at poste en masse lækkert indhold til jer. Håber at I glæder jer bare halvt så meget som jeg gør.

xx Jenni Pedersen

 

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter