Indret dit hjem med industrielle elementer

Af Jenni Pedersen Januar 10, 2016

Indret dit hjem med industrielle elementer

Personligt er jeg ret vild med det industrielle look, og kan godt lide at bringe flere rå elementer ind i en indretning med design klassikere, arvestykker og loppefund. Og nå ja, kan vi undgå at der også lige er sneget sig et par Ikea møbler ind i indretningen? Dem har vi vel alle haha. Til gengæld kan rigtig mange industrielle ting findes på loppemarkeder og hos antikvitetshandlere. F.eks. har jeg selv været på jagt efter en gammel gymnastikmadras i læder til at bruge på en daybed, og jeg drømmer om en gang at få en rå vinduesvæg, til at dele rummene op.

 

En rå murstensvæg, metrofliser i køkkenet, rå taburetter og en kabeltrumle som spisebord står også højt på drømme listen. Jeg kan godt lide at blande det rå og industrielle sammen med mit Royal Copenhagen porcelæn og mine Kartell Ghost stole. Nyt og moderne, blandet med gammelt og klassisk.

Jeg har nogle få rå og industrielle elementer i min bolig allerede. Blandt andet et tøjstativ lavet af vandrør og denne lampe fra Hey There Hi, som i kan se på billedet lige ovenfor. Jeg har den selv i sort, som jeg synes er mest rå, men den findes også i messing, og er netop kommet i sølvfarvet også. Ret cool. Min lampe har jeg sat fast med klemmen på en af mine hylder, men tænker også det vil være fedt at have et par stykker hængende over spisebordet eller køkkenbordet, uden klemmen på.

 

Det er det jeg godt kan lide ved denne lampe - at den er så alsidig. Den har rimelig mange funktioner og styling muligheder, men det vil jeg ikke gå i detaljer omkring nu. Det kan I se meget mere omkring inde på shoppen, og ellers kommer der også et særskilt indlæg om lampen og dens mange muligheder, her på bloggen snart. Dog synes jeg også at det giver en rå effekt, bare at have en pære hængende uden skærm, ligesom denne lightbulb. Den passer perfekt ind i en industriel indretning.
Når jeg leder efter inspiration til indretning, så bruger jeg rigtigt meget Pinterest og Instagram til at finde en masse gode og inspirerende billeder. De sociale medier er geniale til at finde inspiration, fordi folk over hele verden deler billeder af deres hjem, garderoe, mad og hvad det ellers måtte være. Man får super nemt inputs fra forskellige kulturer og verdensdele. Det er jo fedt at vi kan blive inspirerede til at komme eksotiske elementer ind i vores skandinaviske og meget lyse stil.

 

Vi har her hos Bekko været på Instagram længe, men er nu også på Pinterest. I kan finde os her, hvor vi hedder Bekko Shop. Skynd jer ind og følg med. Håber I bliver inspirerede af det vi deler der inde, og hvis I har nogle spændende billeder at dele, så er det endelig med at pinne dem, så vi også kan finde gode tips til lækker indretning, industrielle lamper, gode loppefund og DIY projekter.

 

Picture source / Pinterest

 

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter