Nye lækre lamper fra mærket Bloomingville

Af Jenni Pedersen Januar 12, 2016

Nye lækre lamper fra mærket Bloomingville

Har I set vores nye mærke på shoppen? Vi er så glade for at kunne præsentere Bloomingvilleher hos Bekko.dk Mange af jer kender garanteret Bloomingville for deres lækre bolig interiør, men de byder altså også på et hav af lækre lamper. Vi er så heldige at vi nu har fået dem på shoppen, og jer der har være inde på Bekko.dk den sidste måned, har måske lagt mærke til at vi har tilføjet det mærke på webshoppen. 

Vi er ret stolte af at kunne præsentere endnu et dansk brand her hos Bekko. Danmark kan bare noget når det kommer til trendy lamper, og interiør generelt. Tænk bare gamle design klassikere som Arne Jacobsen, Poul Henningsen og Kaare Klint. Personligt er jeg ret glad for skandinavisk indretning med hvide vægge, trægulve og enkelt og stilrent design. Dog kan jeg ikke lade være med at blive lidt glad i låget over den lyserøde væg på billedet ovenfor. Farven står godt sammen med både guld og kobber. Se bare den smukke bordlampe, hvor fint den passer ind i.

Jeg har her samlet et lille udpluk af lamper fra Bloomingville. Der er ret mange fine at vælge imellem. Personligt er jeg ret vild med den grå Bloomingville lampe, som ville være rimelig perfekt på mit skrivebord, når jeg sidder til langt ud på natten og arbejder. Eftersom jeg blogger både på egen blog, og nu også hos Bekko, så sidder jeg rigtigt meget hjemme og arbejder, på alle tider af døgnet (jep, det kan være farligt selv at bestemme ens arbejdstider hehe). Det har givet mig et nytårsforsæt om at gøre mit skrivebord mere hyggeligt og indbydende. I ved sådan en lille work station, der virker inspirerende og inviterer til arbejde. 

Derfor vil jeg her på bloggen, snart lave et indlæg med inspiration til hyggelige og moderne work stations, og selvfølgelig også den rigtige skrivebords lampe ikke at forglemme. Jeg glæder mig selv ret meget til det indlæg, da jeg næsten ikke kan vente med at lede efter inspiration, og komme i gang med at få mig et hyggeligt arbejds hjørne. Jeg glæder mig selvfølgelig også rigtigt meget til at dele det med jer. Måske I får lyst til at hoppe med på dette nytårs forsæt. 

 

I må i hvert fald huske at bruge hashtagget #bekkoshoppå Twitter og Instagram, så vi kan se både jeres lamper og skrivebords situationer. Jeg tænker at samle nogle af billederne med det hashtag på et tidspunkt, så alle kan få glæde af billederne her inde også. Det er lidt hyggeligt at vi kan dele med hinanden, og lade os inspirere af andre. Det er også det at vi primært bruger bloggen til her på Bekko.dk. At dele og inspirere.

Hvis I selv har forslag eller ønsker til indholdet her på bloggen, så skriv det i en kommentar til indlægget her eller send mig en mail på jenni@bekko.dk, så skal jeg gøre mit bedste for at imødekomme det.

I må have en dejlig tirsdag alle sammen :-)

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter