Blog anbefalinger

Af Jenni Pedersen Januar 19, 2016

Blog anbefalinger

Jeg vil i dag dele to blogs med jer, som klart er et besøg værd, hvis I leder efter inspiration til mode, indretning, livstil etc. Måske kender I dem allerede? Jeg følger dem i hvert fald flittigt, og har gjort det i nogle år efterhånden. Udover at jeg elsker deres outfits og deres personlige stile hver især, så er jeg vild med begge pigers hjem. De har indrettet sig så flot, på hver deres måde, og man kan tydeligt se at de forener mode med indretning.

Christina Dueholm bag bloggen passionsforfashion.dk er for nyligt flyttet ind i en lækker lejlighed på Østerbro. Inden da boede hun i en meget lille københavner lejlighed, som hun formåede at indrette på den hyggeligste måde. Efter Christina og hendes kæreste er flyttet i en større lejlighed, har der også været større projekter, som at lave nyt køkken med metrofliser, bygge walk-in closet med vinduesvæg i soveværelset og få skabt en helt ny stue.

På sin blog deler Christina rigtig mange DIY guides, bl.a til at lave dit eget spisebord, nyt laptop cover og egne plakater til væggene. Desuden er hun også rigtig god til at finde en masse gode ting til lejligheden på ebay, så som hynder, krukker og små pynteting til hjemmet. Personligt er jeg ret vild med de guides, da man ofte kan finde noget mere unikt der. Som I kan se, så har hun fuldstændig styr på indretningen, og hendes lamper er heller ikke at kimse af. Se bare lysboxen med bogstaverne, og den rå gulvlampe inde i stuen. Og så gør friske blomster også bare altid et eller andet for indretningen. Måske det er det med at det giver noget liv.

Cathrine som driver bloggen rockpaperdresses.com bor i et lille hyggeligt byhus på Frederiksberg, og hun deler sine beretninger om mode, indretning og livet på mest underholdende vis. Hendes tekster er altid med en sjat humor og meget velskrevne. Klikker I ind på hendes blog, kan I bl.a. læse om historien bag deres hus. Det har været en gammel filmfabrik, og det bringer charme til flere af rummene i huset. Rockpaperdresses afspejles meget af Catrines hang til gamle ting med en histrorie. F.eks. har hun både en gammel gymnastikbuk og en hattehylde fra et gammelt tog, hængende i sin entré.

Hendes hjem ligner virkelig noget fra et boligmagasin, og hendes stue har da også ageret forside på ét. Jeg er vild med så mange af de elementer hun har i sin indretning; den smukke eos lampe, som giver lys til det lettere mørke soveværelse, Arne Jacobsen 7'er stolen i den fineste pastelfarve og så alle de smukke og sigende plakater i stuen. Det hele er med til at give personlighed til hjemmet.

Hvis I har lyst til at se mere til både Cathrines og Christinas hjem, så klik ind forbi deres blogs, som har så meget mere at byde på end hvad I bare ser her. Med alle de billeder og hus projekter de efterhånden har delt med deres læsere, så er jeg sikker på der er en masse inspiration at hente der.

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter