Lightbox fra A Little Lovely Company

Af Jenni Pedersen Februar 04, 2016

Lightbox fra A Little Lovely Company

Jeg har længe haft et godt øje til de populære lightboxes, og er vild med alle de budskaber man kan formidle gennem sådan en. De har været meget populære i blogland, og der kan man støde på billeder hvor lysboksen fint hænger over sengen, står på reolen, hænger i entreen eller noget helt fjerde. Jeg er ret vild med konceptet om at man kan skifte bogstaverne ud som man har lyst, og dele lige det citat eller budskab man har lyst til. Jeg har selv overvejet en lightbox til mit hjem, så derfor er jeg gået på inspirtions jagt på Pinterest. Jeg har sagt det før, men Pinterest er altså et genialt sted at finde inspiration, når det kommer til indretning, trends, opskrifter,diy projekter - ja der er vel næsten ikke det man ikke kan finde der inde.

Jeg synes de små lysbokse er ret søde, og også fine at have stående på en hylde eller reol sammen med andre ting som billeder, stearinlys, blomster og lignende. Jeg vidste faktisk ikke hvor disse lamper kunne købes, før jeg stødte på mærket A Little Lovely Company her hos Bekko.dk. De har både de små lightboxes i A4 størrelse, men også større udgaver, og så har de selvfølgelig et stort udvalg af bogstaver, tal og tegn til at sætte ind i lysboksen. Sådan en er faktisk slet ikke så dyr, som jeg troede.

Med lysboksene fra A Little Lovely Company er der virkelig tale om at udseende og funktionalitet kan forenes. Når den hænger der så fint på billederne, kan jeg helt glemme at det ikke kun er et pynte objekt, men at der rent faktisk også kan komme lys ud af den. Nu følger jeg personligt selv mest modeblogs og interiørblogs, og der har jeg set masser af eksempler på, hvordan lysboksen let kan passes ind i en trendy bolig, men den er jo altså også ret god til børneværelset, ikke at forglemme.

A Little Lovely Company har mange virkelig søde lamper og ting til børneværelset, og denne er en af de mere moderigtige af slagsen. Se bare på det lille billede med legomanden ovenfor, hvor fint en lightbox kan være på børneværelset. Og citatet med Eat, sleep, play - repeat er bare spot on. Desuden er det også en sjov ting for børnene, selv at sidde og lave ord med bogstaverne. Kendte I A Little Lovely Company i forvejen?

Billeder / Pinterest + Bekko

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter