6 lækre bolig instagram-profiler du skal følge

Af Camilla Julie Skov Februar 10, 2016

6 lækre bolig instagram-profiler du skal følge

 

livingonabudget / happymountin.dk / homesickblog / katarinanatalie / therustyhome / sonoma.seven 

Jeg er vild med et inspirerende instagram feed. Det er faktisk ikke nok at mit eget er flot og ensartet, jeg vil også gerne have at de personer jeg følger på instagrams feed er ligeså ensartet og lækkert at se på. Jeg har her fundet 6 profiler med et smukt feed, og med fokus på boligindretning. Jeg kan til tider godt have brug for lidt inspiration, og der er instagram det perfekte medie – man har det jo altid lige ved hånden. Jeg har rigtig mange billeder, som jeg har screenshottet til inspiration fra instagram, og jeg hiver dem frem, når der skal laves om i lejligheden, hvilket jeg får lyst til med jævne mellemrum. Nogle gange kan man bare mærke når et rum føles rigtigt, men ligeså meget, hvis det føles helt forkert :) Jeg leder stadig efter den rette lampe til soveværelset, og en bordlampe til stuen, og det er ikke altid en nem opgave skal jeg lige hilse og sige!

Har I nogle tilføjelser, som I synes jeg har glemt at nævne? :)

 

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter