Vi er vilde med lamper fra VITA Copenhagen

Af Jenni Pedersen Februar 07, 2016

Vi er vilde med lamper fra VITA Copenhagen

Jeg ved ikke med jer, men vi hos Bekko.dk bliver aldrig trætte af noget lyst og lækkert til hjemmet. Denne smukke Eos fjerlampe fra Vita er indbegrebet af begge dele. Jeg har samlet lidt inspiration til hvordan du kan indrette boligen med den smukke lampe prydet i fjer. Den er ret fin at have hængende i soveværelset, men se hvor smukt den for eksempel også hænger over sofabordet, på det første billede.

Et kæmpe plus ved Eos lampen, er at den er så alsidig som den er. Der kan nemlig købes både bord- og gulvstandere til lampen, så hvis du bliver træt af at have den hængende i loftet, kan du super nemt omdanne den til en gulv- eller bordlampe. For eksempel på skrivebordet, eller på natbordet, som på det lille billede ovenfor. 

 

Selvom Eos lampen er min personlige favorit, så skal Vitas mange andre lamper heller ikke glemmes. For eksempel findes bådeSilvia,Camina ogConia også både til at hænge, og stå som bordlampe eller gulvlampe. 

Jeg har to ting mere, som gør at Vita er et af mine foretrukne mærker, når det kommer til lamper.

1. Det er dansk design, og har de der skandinaviske elementer vi er så kendte for her i Norden. Det kan jeg virkelig godt lide.

2. Vitas produkter leveres altid i flade æsker, for at skåne miljøet og optimere logistikken. Stort plus i min bog. Et ekstra plus er bare, at de flade æsker også ser super lækre ud. Se bare her.

 

 

Hvilken Vita lampe er jeres favorit? Dem på billederne ovenfor er mine favoritter, men jeg har bare noget med fjer, så Eos vinder i min bog. Forresten så laver jeg snart et indlæg med de lamper, som kunderne og I kære læsere anbefaler, så hvis I har en fed lampe, så del det endelig på Instagram med hashtagget bekkoshop. I er også meget velkomne til at dele et link i kommentarfeltet herunder, eller simpelthen sende en snap af jeres lamper til bekkoshop.

Billeder / Pinterest + Bekko

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter