Anbefaling til 6 billige og flotte plakater til hjemmet.

Af Camilla Julie Skov Maj 28, 2016

Anbefaling til 6 billige og flotte plakater til hjemmet.

1. her - 2. her - 3. her 
4. her - 5. her - 6. her 
Jeg elsker plakater, og ejer omkring 10 stykker, hvilket egentlig er ret mange - men jeg kan bare ikke få nok. Nogle gange skal en plakat udskiftes, og en ny skal hjem og bo. Jeg har selv klikket plakat 2, 3 og 6 hjem - og du kan se min future planner in action lige her. Daniel der har designet de flotte og praktiske Future Planners er en virkelig dygtig og sej fyr, som jeg føler mig heldig at kende i virkeligheden. De findes i mange forskellige designs, så jeg synes absolut de er et kig værd. Paris plakaten er også super smuk, og det samme gælder for de fine motiver fra Betina Ask design. 
Desenio.dk er hjemmesiden, som har gjort det umuligt for mig, at vælge! De har SÅ mange virkelig flotte plakater, til virkeligt gode penge, og jeg lover dig at du ikke vil fortryde at klikke ind forbi. Jeg har blandt andet kig på denne plakat, som jeg gerne vil have ind på vores kontor, som lige nu mangler to plakater over skrivebordet.. Det skal være enkelt, minimalistisk, men med et personligt twist, og det er altså ikke altid nemt. Særligt ikke når man har en mand i huset, som altså nægter mig mere lyserødt ;) 


Har I nogle steder I altid kigger forbi, når I skal købe plakater? 
Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter