Bekko er e-mærket - hvad betyder det?

Af Jenni Pedersen Juli 30, 2016

Bekko er e-mærket - hvad betyder det?

Hvad er e-mærket?

Bekko.dk er certificeret med e-mærket, som er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig handel, og et stærkt signal til jer som forbrugere om en tryg handel. Kig efter e-mærket når du handler. Det synliggør de fordele der er når du handler på en e-mærket webshop. Med e-mærket vil vi gerne skabe den samme tillid til vores forbrugere, som de har når de handler i en fysisk butik. Selvom vi ikke betjener vores kunder ansigt til ansigt, ønsker vi stadig den bedste oplevelse for dem, hvad angår service, produkt og helhedsoplevelse.

Udover de gængse ting som e-mærket står for, er der også kommet to tilføjelser til e-mærket: kundescore og fragtscore. Vi har lige fået kundescore på shoppen, for nemt at give vores kunder muligheden for at bedømme Bekko.dk

Kort sagt så er e-mærket vores og jeres garanti for at vi er til at stole på.

Hvad betyder det for dig som kunde?

e-mærket er en let og lige vej til online shopping. En webshop med e-mærket betyder blandt andet køberbeskyttelse på 10.000 kr, samt gratis forbrugervejledning.

Er du tilfreds eller utilfreds? Bekkos kundescore går ud på at alle kunder bliver spurgt om deres tilfredshed i forhold til deres køb hos Bekko.dk. Både de særligt sure og de særligt glade - alle får muligheden fot at give deres mening til kende. Det gør vi selvfølgelig fordi vi ønsker at Bekko.dk skal kunne yde den bedste service og levere gode produkter. Vi er dog ikke perfekte. Fejl kan opstå. Derfor er det super rart for os at få en så ærlig mening som muligt fra jer som kunder. På den måde bliver vi lynhurtigt opmærksomme på, hvilke områder det er vi skal forbedre os på, for at kunne efterleve vores kunders ønsker.

Kundescore går fra 0-10 og er baseret på Bekkos kunder, og kun Bekkos kunder. Når I bedømmer så hav med i overvejelserne hvad I synes om Bekko som webshop? Får I den service I skal bruge, er tilbagemeldingerne på jeres spørgsmål hurtige nok, er varen som den skal være etc.

Se den korte video nedenfor, og få et endnu bedre overblik over hvad e-mærket betyder for dig.

 

Hvad betyder det for Bekko.dk?

Vi får et dag-til-dag overblik over ordrer og bedømmelser, og får på den måde effektiviseret Bekko.dk, skærpet konkurrenceevnen og gjort vores kunder glade. Vi bliver bragt tættere på vores kunder, og så betyder det et boost for vores butik. 

Som en virksomhed i udvikling arbejder vi hele tiden på at blive bedre, og gøre det godt for vores kunder. Kundescoren er også en vigtig ting for Bekko som virksomhed at have, da forbrugerne efterspørger gennemsigtighed når de handler på nettet, og det vil vi gerne give dem. Vi viser hvor godt vi gør det, med ærlig data, som vores kunder kan stole på

e-mærkets vigtigste highlights

  • køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
  • nem og gennemskuelig handel
  • sikker betaling

emaerket.dk kan du se hvilke webshops der er e-mærket, og samtidig sikre dig at Bekko.dk også er det. Du taster ganske enkelt den ønskede webshop ind i søgefeltet på deres hjemmeside, og dukker den op med et e-mærke certificering, ja så er den naturligvis e-mærket.

Find vores certificering i bunden af hjemmsiden her, og se kundescoren ude i højre side af skærmen.

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter