Få inspiration i vores store julegave-guide

Af Camilla Julie Skov November 20, 2017

Få inspiration i vores store julegave-guide

Mangler du inspiration til julegaverne i år?
Jeg har samlet en masse gode julegaveønsker til alle rum i dit hjem. Du kan finde links til det hele og der er ønsker i mange forskellige prisklasser og til enhver smag. Jeg synes ofte selv det kan være svært at finde på ønsker til jul, så derfor er det rart at blive inspireret til, hvad der skal stå på din ønskeseddel i år.

Nogle gange kan jeg kan også få lyst til at købe julegaver til andre, som de ikke har skrevet på ønskesedlen, det er jo ikke en bestillingsseddel, vel? ;) Og det er altid dejligt at blive overrasket når man sidder og åbner sine julegaver.
 
Ps. husk at hvis du betaler med Viabill kan du vente med at betale julegaverne til januar!

 

1. Opbevaringskurv - 2. Kæphest - 3. Eos lampe- 4. Mrs. Mighetto Plakat 
5. Rutsjebane- 6. Legemadras - 7. Neon lampe - 8. Misioo Boldbassin - 9. Gøje sækkestol  

Børneværelset (se alt til børneværelset her)
 
Børneværelset er altid så hyggeligt at indrette og du kan meget nemt give børneværelset et nyt look. Jeg har både fundet boldbassin, sækkestol og legemadrasser som alle tre ting er nogle af vores absolutte best solgte produkter til børneværelset - særligt i julegave ;) Men den fine kæphest, neon lampen og den fine bubbly kurv står også højt på mange ønskesedler til jul. Har du set den fineste nyhed vi har tilføjet? Pinolinorutsjebanen er så sej til børnesjov og leg - den kan stilles ned i boldbassinet, så børnene kan rutsje lige ned i boldbassinet og man får derfor ekstra meget ud af både boldbassin og rutsjebanen. 
 

1. Tæppe - 2. duftys - 3. Spejl- 4. sengebord 
5. Væglampe - 6. Pude - 7. Eos up lampe - 8. Sengtæppe - 9. Hylde 

Soveværelset (se alt til soveværelset her)
 
Soveværelset er det rum vi opholder os i flest timer i døgnet, så det er meget vigtigt at vi føler os godt tilpas i netop dette rum. Derfor kan du skrive lidt nye ting til soveværelset på ønskesedlen til jul og få piftet soveværelset lidt ekstra op - måske du synes det trænger lidt et nyt look? Mangler du ny lampe, sengetæppe eller pude til dit soveværelse? Så kan du finde det hele i ovenstående collage. 
 

1. Tæppe- 2. Pude - 3. Puf - 4. Lysestage 
5. Lysestage - 6. ur - 7. sofa - 8. sofabord

Stuen (Se alt til stuen her)
 
Foruden soveværelset bruger vi også ufatteligt mange timer i stuen - og det er her vi nyder kvalitetstid med familie og venner, så det er vigtigt at stuen føles helt rigtig! Står du og mangler lidt ekstra hygge til stuen? Så er nye puder, tæpper og lysestager en rigtig god måde at skabe hygge på. Det kan også være at du synes at sofaen trænger til at blive skiftet ud? Vi har mange rigtig fine sofaer, som du uden tvivl vil forelske dig i ;) Stuen kan både indeholde et ur, sofabord, loungestol, lænestol eller en puf, hvor du kan slænge fødderne op om aftenen. En puf kan også bruges som en ekstra siddeplads i stuen, og det er super smart at den kan flyttes rundt efter, hvor du synes den passer ind. 

Tæpper skaber også hygge i stuen og et gulvtæppe kan være dejligt at have liggende under sofaen, så dine fødder ikke kommer til at fryse. Samtidigt ser det også dekorativt ud og når man kan slå to fluer med et smæk, er det med at slå til, ikke? 
  

1. Vitrineskab - 2. Bestik - 3. forklæde - 4. Skærebræt
5. Osteknive - 6. Rullebord- 7. Opvaskemiddel- 8. Nicolas Vahé produkter

Køkkenet (Se alt til køkkenet her)
 
Der skal ikke så meget til for at give køkkenet en overhaling - så med lidt nye krydderier, et nyt forklæde, håndsæbe eller et dekorativt skærebræt kan du faktisk få et helt nyt look i dit køkken. Mange af disse ting har så gode priser, at de kan bruges som værtindegaver til de mange julefrokoster i den kommende juletid. Hvem vil ikke blive glad for lidt nyt og lækkert til køkkenet? 

Et af de møbler der er blevet utroligt populære og moderne i køkkenet er et rullebord - enten som en form for bar-bord, eller til at have dine krydderier, delikatesser eller glas stående på. Det er en super dekorativ måde at få lidt liv ud i dit køkken, og du kan ændre hvad der står på rullebordet alt efter, hvilken sæson det er. 
 

1. Spejl- 2. Toiletpapirholder - 3. Håndsæbe4. Duftfrisker 
5. Håndklæde - 6. Tandbørsteholder - 7. Vasketøjskurve - 8. guld toilettilbehør


Badeværelset (Se alt til badeværelset her
 
Badeværelset er et svært rum at gøre hyggeligt, men det kræver ligesom med køkkenet heller ikke voldsomt meget. En dekorativ håndsæbe, lidt bløde håndklæder, nye toiletspand og et duftlys - så er man altså kommet rigtig langt med lidt hygge på badeværelset. 

Vi har netop også tilføjet de flotte vasketøjskurve fra House Doctor som jeg også synes skaber stemning og hygge på badeværelset. Mangler du lidt mere plads på dit badeværelse? Så kan du købe et ekstra spejl, som vil få dit badeværelse til at syne større, og hvis man har flere kvinder i sin husholdning, så er et ekstra spejl på badeværelset altid en god idé ;) 

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter

Tilmeld dig gratis nyhedsbrev