Et kig ind i Jeppe Bjørnbergs nye lejlighed

Af Camilla Julie Skov Marts 21, 2018

Et kig ind i Jeppe Bjørnbergs nye lejlighed

Vi har tidligere fået lov til at kigge ind hos dygtige Jeppe Bjørnbergs seje og meget unikke kvistlejlighed - se tidligere indlæg her.  Jeppe er siden da flyttet i en ny og om muligt endnu mere skøn herskabslejlighed med en indretning ikke set magen til. Jeg elsker selv en personlig stil, som ikke bare er en kopi af Bo Bedre - og dét kan Jeppe finde ud af - hans indretning emmer af personlighed og eksklusivitet! Se med i dette indlæg, hvor Jeppe viser rundt i hans skønne hjem. Du kan læse mere på hans egen blog på www.bjørnberg.dk eller blive inspireret på hans instagram.Hvorfor flyttede du fra den anden lejlighed?

Jeg var super glad for den gamle lejlighed og den rustikke hulestemning jeg havde fået frem i den, men jeg fik mulighed for at prøve kræfter med en herskabslejlighed- min skabertrang er stor, så jeg kunne simpelthen ikke modstå fristelsen, og valgte derfor at kaste mig ud i projektet.

Hvilke overvejelser gjorde du dig om at skulle indrette en helt ny lejlighed? 

Jeg brugte lang tid på at summe over lejligheden, og mærke hvilken retning den ville have mig i. Det er jo en herskabslejlighed, så jeg synes ikke man kan lave det minimalistisk. For mig gælder det om at få charmen og atmosfæren til at løfte sig, jeg synes lejligheden var charmerende fra starten, jeg ville bare gerne have mere af det. Så jeg brugte lang tid på at måle op og sætte streger på væggen, til hvor jeg ville have mine høje paneler til at gå op- dem har jeg nemlig selv bygget.

 

 

Har du nogle gode råd til folk der ønsker en anderledes lejlighed? 

Jeg synes man skal være tro mod den ejendom man har med at gøre, man kan f.eks, ikke lave gammel fransk stil i en nyopført lejlighed, det er for modstridende. Så hellere finde den ”sjæl” ejendommen har, og så skrue op eller ned for de forskellige tangenter, alt efter hvilken retning man vil have boligen i. Jeg synes mange stilarter er flotte, så længe der er en rød tråd, og så længe man er tro mod helhedsindtrykket.

Hvorfor har du valgt en Quoocker i 24 karat guld? 

Som nævnt i ovenstående afsnit, så synes jeg den røde tråd er vigtig. Her har jeg prøvet at lave noget der gerne skulle tale til feinschmeckeren og liebhaveren. Det er ikke fordi jeg synes alt skal være dyrt, man vil blive overrasket over hvor langt jeg er nået for de penge jeg har brugt på lejligheden. Men vil man gerne lave noget ekstraordinært, så må man også ofre det der skal til for at fuldende billedet- og der passer en 24 karat guldvandhane bare virkelig godt ind her.
 

Har du selv mulighed/kompetencer for at lave noget fysisk i lejligheden?

Jeg har tillært mig en del viden, men jeg er klart stærkest i finishen, og så selvfølgelig til at få ideerne. Men det grove har jeg folk til, så kigger jeg dem over skulderen og på den måde får jeg lært mig selv mere og mere hen ad vejen.

Hvor finder du inspiration til indretning? 

Det er først fornyelig jeg er kommet på instagram, og jeg har ikke abonnement på nogen magasiner, så det er egentlig svært at sige. Måske er det en blanding af ting fra gammel tid, og så ideer der bare dukker op hos mig. Men Nationalmuseets Klunkehjem synes jeg er helt fantastisk, hvis jeg kunne skabe et hjem som det, så havde jeg gjort det.

 


Hvad kendetegner din indretningsstil? 

Som udgangspunkt prøver jeg at ramme en stil som jeg synes klæder den ejendom jeg boer i, men jeg kan ikke helt se mig fri for at uanset hvilken retning jeg gerne vil i, så får det altid lige et twist af noget rustikt og noget boheme, det afspejler sig nok i hvem jeg er. Det får i hvert fald altid det udtryk. Det er jeg svært godt tilfreds med. 

Hvad var dit sidste interiør-køb? 

Jeg tror faktisk det var en kæmpe drømmerfanger jeg fandt på dba. Det står jo lidt i kontrast til den nyligt aktuelle film ”Frygtelig kvinde” hvor hun stopper en drømmerfanger ned i halsen på ham- her er det mig der køber drømmerfanger. Men det skal lige siges, det er jo ikke sådan en lille en, den er 2 meter lang, og har en snert af indianer.

Hvad er dit yndlingselement i lejligheden?

Det tror jeg må være køkkenet, selvom jeg ikke er den store gastronom, så synes jeg det hænger enormt godt sammen, ikke kun på grund af vandhanen. Men vitrineskabene har jeg fået lavet ekstra høje, for at udnytte den høje loftshøjde- det virker meget pompøst, og så synes jeg der er et virkelig godt spil i farverne.

Hvad er dit næste drømme interiør-køb? 

Jeg begynder at få øjnene mere og mere op for keramikkens verden, der findes jo nogle fantastiske kunstnere, og Danmark har været særdeles leveringsdygtige i mange af dem. Så jeg går og overvejer om jeg skulle besinde mig og købe noget keramik af f.eks. Axel Salto, det kunne godt gå hen og blive mit næste køb.

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter

Tilmeld dig gratis nyhedsbrev