Bliv inspireret af Bloomingvilles univers, og mine personlige favoritter

Af Camilla Julie Skov August 08, 2016

Bliv inspireret af Bloomingvilles univers, og mine personlige favoritter

Bloomingville er absolut et af de brands vi er mest stolte over at huse her hos Bekko. De laver virkelig lækre og unikke lamper, møbler og boligtilbehør, som vi sælger rigtig godt af. Jeg vil derfor sætte fokus på netop dette brand i mit indlæg i dag, hvor jeg vil vise jer nogle af mine yndlings produkter fra Bloomingville. I brandfilmen ovenfor kan du lære meget mere om brandet, det er virkelig spændende og varer altså kun lige over 2 minutter ;) Bloomingville er et brand jeg kan huske en del år tilbage, men der husker jeg det mere som et brand med lidt mere romantisk udtryk, som passede rigtig fint til min dengang meget pigede personlighed. Det er som om vi sammen er vokset lidt med årene, og nu er vi igen et ret perfekt match. De fleste kollektioner ville passe direkte hjem i vores lejlighed, og jeg skal virkelig stoppe mig selv for ikke at klikke en masse hjem - det gælder både deres lamper, såvel som deres boligtilbehør, som virkelig er blevet populært de seneste par år, og som vi er meget stolte over at have tilføjet hos Bekko. 

Se hele vores Bloomingville udvalg lige her. 

"Kreativ Direktør Betina Stampe har altid været drevet af fascinationen for den nordiske stil. Det var denne passion, der i 2000 fik Betina til at grundlægge Bloomingville, og firmaet har lige siden delt visionen for kreative måder at holde hjemmet i konstant forandring. Hen ad vejen er Betinas mand Simon Stampe blevet Direktør, og Bloomingville er på lidt mere end 15 år vokset til at være en af de primære globale brands inden for boliginteriør. Den røde tråd hos Bloomingville findes i produkternes vigtige evne til at skabe en varm, uformel atmosfære i ethvert hjem. Bloomingville er dybt forankret i den berømte nordiske æstetiske tradition, og har altid arbejdet mod at bringe nyt liv og små overraskelser ind i det moderne hjem."

Nedenfor finder du mine Bloomingville favoritter i øjeblikket, med link, så du kan hoppe ind forbi og lurer lidt :) 

 

Bloomingville - sidebord 

Jeg synes virkelig at dette sidebord/sofabord er super fint! Jeg kunne godt finde på at sætte det sammen med et andet mere råt træ bord, for at skabe et unikt look, som ikke bare kan findes alle steder. 

Bloomingville - Nora sofa 

Jeg kan altid forelske mig i nye sofaer, og denne er jeg virkelig forelsket i - den er super unik, og så ser den ud til at være virkelig god at sidde i, hvilket for mig også er ret afgørende. 

Bloomingville - Three bordlampe - Mesh stol 

Dette billede indeholder både en virkelig lækker lampe og stol, som samtidigt også passer rigtig godt sammen. Stolen er en af vores smukke nyheder, og lampen har vi haft et stykke tid. De er begge i messing, hvorfor de er så godt et match. 

Bloomingville - lænestol 

Denne lænestol er jeg fuldstændig forelsket i, den har den smukkeste farve og vi har igen fat i messing, denne gang kun på benene. Havde min stue været lidt større, så var denne stol altså på vej hjem og bo hos mig. Bloomingville - daybed

Jeg har længe drømt om en daybed, og det gjorde absolut ikke noget, hvis det var denne lyserøde skønhed, som flyttede ind. Ja, jeg har faktisk altid drømt om at der skulle stå en daybed i midten af mit walk-in. Selvom jeg faktisk har fået plads i min nye lejlighed til et walk-in, så kræver sådan en daybed stadig en hvis mængde plads, og det er desværre ikke muligt lige nu - men smuk er den altså! Jeg tror måske endda at denne daybeder endnu smukkere end den rosa, hvad synes du? 

 

 

 

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter