Hvad skal der ske til Black Friday imorgen?

Af Camilla Julie Skov November 24, 2016

Hvad skal der ske til Black Friday imorgen?

I aften kl. 24.00 starter vores første Black Friday tilbud

Hele team Bekko er SÅ klar til at Black Friday rammer shoppen - Black Friday er jo blevet en af de største udsalgsdage i hele landet, og vores første tilbud rammer faktisk allerede kl. 24.00 i aften.

Vi vil køre time-tilbud på forskellige tidspunkter på dagen. Så du skal holde øje hele dagen, for at se, hvilke tilbud du ikke vil gå glip af. Find os på facebook, og bliv opdateret for hvert nyt tilbud der rammer webshoppen. 

Bytteregler
Alle produkter købt i november og december kan byttes helt ind til januar, så du skal ikke holde dig tilbage, fordi du er bange for at varerne ikke kan byttes så langt frem i tiden – selvfølgelig kan de det. Vi bytter med et smil hos Bekko.

Hvordan startede Black Friday egentligt?

Black Friday er en Amerikansk tradition, der altid sker dagen efter Thanksgiving. Det vil sige d. 25. november 2016. Black Friday er en kæmpe shoppedag, specielt i USA.  Kort sagt er det en af årets bedste dage at være forbruger på!

Dagen har siden 2005 været den største shoppedag i USA. Dagens navn stammer oprindeligt fra Philadelphia, hvor det blev brugt til at beskrive den voldsomme trafik af fodgængere og biler som opstod dagen efter Thanksgiving. Black Friday kom første gang til Danmark i 2013 og allerede i 2014, slog dagen rekorden for flest dankorttransaktioner – imponerende 4,5 millioner. 

Du kan roligt købe dine julegaver hos os, vi bytter nemlig frem til 31.01.2017.

Vi kommer blandt andet til at køre lækre tilbud på den flotte Eos lampe fra Vita Copenhagen, men hvis du vil vide præcis, hvornår de forskellige tilbud er aktuelle, så kan du finde os på facebook, hvor vi deler når et nyt tilbud rammer shoppen. 

Køb dine julegaver på Black Friday
Da Black Friday ligger så tæt på julen, som den gør, er det oplagt at købe dine julegaver til Black Friday. Vi bytter selvfølgelig stadig gaverne helt indtil januar, og husk at du får fri fragt ved køb over 699 kroner. Hos Bekko kan du nu også købe en masse lækre møbler og boligtilbehør, så adventsgaverne kan også købes Black Friday. I dag er interiør på ligeså mange ønskesedler som bløde pakker, og vi forstår godt hvorfor. Lækker indretning er blevet meget moderne med alle de sociale medier, og vi drømmer alle om et flot og lækkert indrettet hjem.

Jeg synes også at I skal holde jer vågen til kl. 23 imorgen, for netop her rammer slutspurten, og du vil kunne gøre ekstra gode tilbud. 

Deltag i begivenheden på facebookog få info
Vi har oprettet en begivenhed på facebook, hvor du kan få alle de nyeste informationer om Black Friday hos Bekko. Så tilmeld dig og bliv de første der får info om, hvilke produkter der kommer på tilbud, samt hvornår vi sætter gang i vores Black Friday.

Shop online og undgå lange køer i butikkerne
Hader vi ikke alle sammen at spilde tiden? Den er så dyrebar, så lad være med at spild den på, at stå i kø i timevis i butikkerne, og brug din tid fornuft online. Det er meget nemmere at overskue, hvor du finder de gode tilbud, og to klik, så er varen på vej mod dig, det lyder nemt ikke? Der vil være Black Friday i både fysiske butikker og online butikker, så spar dig selv for de lange køer i butikkerne og shop online.  

I løbet af hele dagen vil der være rabat på op til 60 % på flere produkter. Jeg vil liste et par af dem nedenfor, for I er så heldige, at I allerede kan få lov at købe dem nu! 

 

Mettle Instruktørlampe 1.599 kr. før: 1.899 kr. 

Bloomingville Rattan Lampe - 1.099 kr. før: 1.199 kr.

Bloomingville Veneer Cylinder - 899 kr. før: 999 kr.

 

VITA Facetta Pendel 199 kr. før: 399 kr. 

 

Bloomingville Three bordlampe . 1.299 kr. før: 1.399 kr. 

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter