Julegave idé: Pinolino til børneværelset

Af Camilla Julie Skov December 10, 2017

Julegave idé: Pinolino til børneværelset

Pinolino er et nyt og fantasifuldt brand hos bekko.dk - og vi er så glade og stolte over at kunne præsentere en masse lækre møbler og interiør til børneværelset. Det er produkter i højeste kvalitet og virkelig søde designs. I dette indlæg har jeg fundet en masse søde ting, som kunne komme på ønskesedlen til jul :) Der er alt fra Rutsjebaner til legekøkkener og søde løbecykler. Læs med og se om der er noget for dig og dit barn - du kan se hele Pinolinos kollektion lige her.
 

1. Indendørs rutjsebane (link):  
Denne rutsjebane er perfekt til sjov og leg på børneværelset. Den kan kombineres med et boldbassin, hvor rutsjebanen kan sættes ned i og børnene kan derfor få ekstra glæde af både boldbassinet og rutsjebanen. 
 

2. Gåvogn (link):  
Denne søde gåvogn kan bruges af både piger og drenge og er en god start for e små der ikke er helt trygge ved at gå endnu. Der kan køres rundt med dukker og bamser og denne gåvogn vil uden tvivl blive et kæmpe hit. Den skaber tryghed for barnet til at få styr på de små ben. 
 

3. Dukkevogn (link):  
Mangler din datter en dukkevogn? Så er denne søde prinsesse-dukkevogn oplagt. Her kan rigtig gås mange turer med dukker og bamser og ligesom med gåvognen kan barnet også støtte sig op af dukkevognen indtil det er helt trygt ved at gå selv. Dukkevognene findes i flere farver og designs, blandt andet i træfarvet eller helt hvid
 

4. Løbecykel, Vespa (link):  
Når dit barn er helt tryg ved at gå selv, kan en løbecykel være en rigtig god gave - her kan de få fart under de små fusser og der kan blive brændt en masse energi af. Den kan bruges både udenfor og indenfor, og børn vil elske at løbe rundt på den og lege og bruge sin fantasi. Er den ikke vildt sød i dette Vespa design? Den findes i cremefarvet og mintfarvet, og begge udgaver er lige søde, hvis du spørger mig - hvad synes du? 
 


5. Babygym (link):  
Dette babygym anbefales til de helt små babyer på 3-6 måneder, og alle farverne vil de helt små elske at ligge og røre ved og kigge på. Lege og gribe detaljer hænger ned fra oven eller siderne til spædbørns fornøjelse. Dette babygym fremmer motorik og opfattelsen af ting for de helt små, og alle de skønne farver er godt for børns opfattelse af farver og former. 
 

6. Legekøkken (link):  
OBS. dette legekøkken anbefales fra 3-8 år, og da der er små dele der kan komme galt i halsen bedes forældre holde opsyn under leg. Det leveres med de dele der ses på billeder og har to hjul, så det nemt kan flyttes med. Her kan fantasien virkelig få frit løb og sammen med butikken Alma kan dit barn få et helt univers af madvarer og leg. 
 

7. Løbecykel (link):
  Denne seje løbecykel er til små drenge eller piger med fart over feltet. Her kan der virkelig løbes og bruges energi på en løbecykel med det sejeste design. Der findes mange forskellige designs, så hvis du er til en mere piget udgave, så kan du også finde en pink løbecykeleller er du mere til en håndværker løbecykel?

En virksomhed med en samvittighed

Det er vigtigt for os at handle med leverandører som har en samvittighed og gør noget ekstra for miljøet og for at få de rette godkendelser. Det er virksomheder som Pinolino, og netop de bruger kun specielt godkendte og testede maling, glasurer, voks og olier til børn. Selvfølgelig er alle deres tekstiler også i overensstemmelse med Oeko-Tex® Standard 100. Det er vigtigt når det er produkter der skal bruges af børn. Siden 2014 er Pinolino FSC certificeret og FSC's strenge retningslinjer respekteres. De sørger for sikring af en bæredygtig skovbruger aksel – som du kan fornemme så har de virkelig styr på deres godkendelser.  

Med Pinolino får du Pinolino Plus-garanti som giver dig en 10 års garantiperiode i stedet for de 2 år vi kender. Pinolino Plus-garantien omfatter forlængelse af den lovbestemte garantiperiode til 10 år fra købsdatoen. 
Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter

Tilmeld dig gratis nyhedsbrev