Mine inspirerende favoritter fra Formland messen

Af Camilla Julie Skov August 23, 2016

Mine inspirerende favoritter fra Formland messen

  
I sidste uge besøgte hele Team BekkoFormland messen i Herning. Vi skulle på samlet inspirations tur, og det var virkelig en god dag, og turen til Herning værd. For mig der bor i Jylland var det nemmere, de andre tre kom helt fra det sjællandske. I dette indlæg vil jeg vise jer mine favoritter på messen, og der var mange, så jeg har valgt mine absolutte favoritter ud. Vi var kun på messen en enkelt dag, men vi kunne snildt have brugt flere dage på at gå rundt at kigge. Jeg synes dog også som første gangs besøgende, at alle var virkelig åbne, og glade for at snakke. Særligt Bloomingville tog bare så pænt imod os, og brugte virkelig meget tid på at snakke med os, det er sådan en dejlig følelse. 
  
  
De næste par billeder er fra netop Bloomingville standen, som virkelig var flot og gennemført! Nu fører vi jo selv alle deres produkter, så det var virkelig interessant, at se og prøve produkterne i virkeligheden. Det gør det også meget nemmere, at gengive og fortælle om herinde, når man ved, at den sofa eller stol, altså virkelig er god at sidde i. Den lyserøde væg nedenfor, var et super fint touch til udstillingen, og et rigtig godt blikfang - jeg har også et soft spot for de rosa farver, men jeg tror alles blik faldt på den fine væg. Der var alt fra flotte stole, sofaer, borde, sofaborde og tæpper. Der var selvfølgelig også virkelig mange fine ting til børneværelset.
  
  
  
 Der var så mange gennemførte stande, som må have taget en krig at sætte op,  men det giver også pote - for denne stand, som også var en bar vækkede virkelig opsigt. Lamperne var vi alle helt solgte over, og vi må jo erkende at vi alle har en forkærlighed for de kære lamper, så disse gjorde absolut indtryk. Måske det også var planterne der fangede mit øje, men kvinden på billedet, var vidst fanget af noget helt tredje ;) 
  
  
Kasia Lilja var en stand jeg personligt havde glædet mig til at kigge forbi, hun havde nemlig lovet at der ville være nyheder at finde på hendes stand. For jer der ikke kender til Kasia Lilja i forvejen, så laver hun plakater med super lækre prints og motiver. De plakater der har fanget mit hjerte er de prints med kaktusser - de er fantastiske! Jeg har taget et billede, hvor I kan se plakaterne nedenfor, er de ikke skønne? Jeg overvejer virkelig om denne fine kalenderskal klikkes hjem - den vil passe perfekt ind på vores kontor, som mangler lidt personlighed. 149 kroner for en så fin og gennemført kalender, er en super god pris, hvis du spørger mig. Generelt var hendes stand virkelig fin, enkel og med planter, som kunne fange de personer, som ikke med det samme forelskede sig i de smukke plakater, som jeg gjorde. Jeg kan tease lidt, at to af plakaterne allerede hænger hjemme på min væg, og er klar til at der skal tages billeder til en boligreportage d. 9. september... Det skal I nok høre lidt mere om :)
  
  
  
Puder, puder, puder - jeg får virkelig aldrig nok! Jeg har skiftet vores egne puder ud 3 gange nu, og jeg er stadig ikke helt tilfreds. Jeg er vild med den marokkanske trend der er på vej ind i vores hjem - det betyder varme farver, planter og tæpper. Disse rustfarvede puder er virkelig pæne, og de går jo rigtig godt sammen med de grålige farver, som vi også kører derhjemme. Denne stand var også super fin, jeg nåede aldrig at opdage, hvem der ejede den - men der var virkelig mange flotte sager, og mange nips, enhver kvindes drøm!
  
    
Vi sluttede selvfølgelig af med at besøge vores kære Vita Copenhagen, som vi alle havde glædet os til. Vita er kommet med nogle rigtig fine nyheder, og en af disse nyheder er denne fine lille mini eos lampe, med mini ben! Vi var alle sammen ret meget oppe og køre over den, og er sikker på, at den bliver et kæmpe hit til julegaven ønske listen. De små kære børn vil uden tvivl elske den til børneværelset, og det er jeg sikker på, at forældrene også vil. Mon ikke også den kommer i grå og brun på et tidspunkt, det tænker jeg ;) Ellers var der også en EOS XL, med en fod til at stå på gulvet, som jeg virkelig også synes var fed. Mads som er sælger hos Vita er bare super energisk, og fuld af begejstring for alle produkterne, og det smitter altså virkelig af! Selvom vi nu i forvejen er ret så begejstret for alle Vita produkter.
  
Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter