Bæredygtigt interiør / Lübech Living

Af Jenni Pedersen September 18, 2016

Bæredygtigt interiør / Lübech Living

 

Som jeg skrev i mit seneste indlæg her på bloggen, så havde jeg nogle favoritter fra vores besøg på Formland messen, og et mærke jeg var særskilt begejstret for var et nyopdaget et af slagsen, nemlig mærket Lübech Living. Vi var egentlig alle sammen ret begejstrede for de virkelig fede blomsterkrukker og urtepotteskjulere, og historien bag, men jeg var solgt ved standens opsætning, den virkelig behagelige service og hele helheden. 

Lübech Living har deres eget undermærke OOhh, og så er de blandt andet distributører af et andet lækkert mærke UASHAMA. Begge laver vandtætte potteskjulere, men selvfølgelig også en masse andre lækre ting. Faktisk også nogle ret fine og stilrene forklæder, som jeg tror mange vil synes passer ind i den skandinaviske stil.

Med OOhh kollektionen fokuseres der på bæredygtighed og fairtrade, og vi fik den fine historie, som jo nærmest solgte kollektionen af sig selv. OOhh har et udvalg af håndlavede potter, vaser, fade, lysestager og dekorationsartikler, som er fremstillet af recycled papir, naturlig latex, sand, mahogni-resttræ, omsmeltede plastikposer og -flasker og aluminium. Vi fik at vide at produkterne er de første og eneste papirspotter på markedet, som er gjort 100% vandtætte uden nogen brug af stærke kemikalier og lak.

Krukkerne m.m. er alle produkter fra et Fair Trade projekt på Sri Lanka, hvor kvinderne bliver oplært i at lave selve kernen af produkterne som er af genbrugspapir. De får lov til at arbejde hjemmefra og har derfor samtidig mulighed for at passe familien og husholdningen. Jeg kan super godt lide ideen med at det er historien der sælger varen, og det er selvfølgelig fordi det er en sand historie, som man gerne ser flere brands tage til sig - og så kan vi ikke komme udenom at designet bare er super lækkert at se på.

Oven i købet er krukkerne ikke en gang særligt dyre. Vi overvejer meget om OOhh og UASHAMA er brands vi skal have hjem på shoppen. Hvad siger I?

Jeg følger dem allerede på Instagram, hvor der altså er god og yderst æstetisk inspiration at hente. De hedder oohh_collection, hvis det har interesse.

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter