På besøg hos Liselotte fra Everyday-Couture

Af Jenni Pedersen Oktober 15, 2016

På besøg hos Liselotte fra Everyday-CoutureVi har været så heldige at måtte kigge med hjemme hos søde Liselotte fra bloggen Everyday-Couture. Hun har nedenfor besvaret en række spørgsmål om interiør og det at indrette et hus og et babyværelse. Sæt dig godt til rette og kig med indenfor.

 

1. Profession: 

Grafisk Design teknolog, lige nu er jeg på barsel.

2. alder: 

28 år


3. Hvad kendetegner din indretningsstil? 

Simpelt, lyst og personlighed. Jeg elsker når man kan se hvem der bor i hjemmet. Jeg kan godt lide at mikse nyt med gammelt, vi har et par arvestykker som betyder rigtig meget for os. Billeder af vores datter pynter rundt omkring og vi har 3 store plakater med billeder fra vores rundrejse i USA hængende i vores spisestue.


4. Beskriv dit hjem med tre ord:

Børnevenligt, lyst og minimalistisk med et twist.

5. Hvem står for indretningen hjemme hos jer?
Det gør jeg! Min kæreste Sonni går ikke så meget op i indretning og er for det meste tilfreds med hvad jeg finder og køber. Han har dog også lidt at sige og har bl.a. købt en stol som jeg aldrig selv ville købe (Han kalder den for Fifa-stolen), men han ville heller aldrig købe en Lyngby vase eller en Royal Copenhagen kop.

6. Hvad var dit sidste interiør køb?

En Verner Panton VP3 lampe - jeg fik lidt penge af mine bedsteforældre og de skulle selfølgelig bruges på noget lækkert til hjemmet. Jeg har altid ønsket mig den fine klassiske lampe.

 


7. Hvad ønsker du dig til boligen?
Lige nu står trægulv til underetagen højt på ønskesedlen, det vil virkelig gøre underværker! Ellers drømmer jeg om en stor lækker sofa og en lækker lampe til stuen, vi tænger til lidt mere lys. 


8. Hvor finder du typisk inspiration til boligen?
På blogs, Instagram og Pinterest. Hvis jeg finder et lækkert item men ikke aner hvordan det kan styles bruger jeg især Pinterest, der er et hav af fede og kreative ideer.

9. Trives du bedst i rod eller pinlig orden?

Jeg hader rod, men indser at jeg bliver nødt til at lære at leve med det. Det er utroligt hvor meget en lille pige på 5 måneder kan fylde og rode. Vores stue ligner for det meste en legeplads og med ekstrem søvnmangel er det ikke altid oprydning og støvsugning står øverst på listen.


10. Mode og beauty er en stor del af dig og din blog. Hvornår begyndte indretning at fylde mere?

Jeg har altid haft interesse for indretning, det er bare først inden for de sidste par år jeg er begyndt at bruge flere penge på det og købe lidt mere kvalitet.

 

11. Hvad er dit yndlings objekt i hjemmet?

Mit barbord som jeg har fået af mine bedsteforældre. De fik det i sølvbryllupsgave og i år har de diamantbryllup. Jeg er også rigtig glad for mit plankebord, som min kæreste har lavet til mig. Jeg elsker det og må indrømme jeg faktisk er en smule øm over for det!


12. Du er for nyligt flyttet i hus med din kæreste. Hvad har været den største udfordring ved pludselig at skulle indrette et helt hus?
Den største udfordring er nok økonomien, vi har så mange drømme og ideer for vores hjem men bare ikke pengene. Vi har desværre været meget uheldige ved overtagelse af huset og har fået mange uforudsete problemer som har kostet os mange penge. Penge som vi gerne ville bruge på indretning er i stedet brugt på dumme skader! Vi har derfor stadig mange hænge partier og værelser som bare bliver brugt til opbevaring og rod.

13. Du har en lille datter. Hvordan er babyværelset indrettet?
Babyværelset er faktisk ikke noget særligt endnu. Vi har et hus i 2 etager så de første par år vil hun ikke bruge værelset til leg, men benytte sig af stuen istedet for. Hun sover stadig ved os. Så babyværelset rummer faktisk kun en pusleplads, klædeskab og lidt pynt. Jeg har mange ideer til hvordan det skal se ud. 


Hvis I har lyst til at blive inspireret med endnu mere lækker indretning, babyværelser, mode og hverdagen hos en (næsten) nybagt mor, så klik ind på everyday-couture.dk eller find Liselotte på Instagram som @liselottea
 

 

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter