Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Af Camilla Julie Skov Januar 20, 2017

Sådan indretter du dit hjem med tæpper

Skab hygge i dit hjem med tæpper!

Tæpperne ses overalt i øjeblikket, og med god grund!  De skaber hygger og kan samle et rum på en helt særlig måde. Lig dem under sofaen, spisebordet, din seng eller dit skrivebord.

Et tæppe i gangen er også utroligt dekorativt og giver et hyggeligt indtryk, som det første man træder ind af døren. I denne mail får du inspiration til, hvordan du indretter med tæpper i dit hjem. 

Psst. prøv tæppe på tæppe og skab din egen form for hulestemning. 

 

 1. House Doctor gulvtæppe - 2. House Doctor gulvtæppe 
3. House Doctor gulvtæppe - 4. House Doctor gulvtæppe

Tips til at vælge det rigtige tæppe til dit hjem: 

  • Fladvævede og ensfarvede tæpper giver din indretning et roligt udtryk, som er godt, hvis du ønsker at det skal være dine møbler der får fokus. 
  • Er dine møbler ensfarvede, kan dit tæppe sagtens tåle at bære et mønster, men det bør holdes forholdsvis neutralt, hvis din indretning indeholder mange farver og forskellige materialer.
  • Er dit rum lyst, kan du med fordel prøve at kaste dig ud i et mørkt tæppe og dermed skabe kontrast i dit hjem.
  • Er din stil minimalistisk, kan du tilføje lidt ekstra til din indretning ved at investere i flere forskellige farver tæpper, eller tæpper med etnisk tryk (som er vildt populære i tiden)
  • Du kan også dekorere dine vægge med et tæppe - det skaber et anderledes og unikt udtryk til dit hjem. 

 

Tip: Husk et gummiunderlag til dit tæppe. På denne måde forhindrer du, at det løse tæppe rykker på sig på dit gulv. Har du eller din familie støvallergi, er det smartest at vælge et fladvævet tæppe fremfor et højluvet, da dette er nemmere at støvsuge, og der dermed kan gemme sig færre støvpartikler, som kan genere.

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter