Sækkestole fra Gøje til børneværelset

Af Camilla Julie Skov November 07, 2017

Sækkestole fra Gøje til børneværelset

Gøje er et helt nyt brand hos Bekko.dk og vi er meget stolte over at være de første der sælger de seje sækkestole til børn og barnlige sjæle. Ja faktisk har vi også fået af vide at hunde og voksne elsker at sidde i dem :) I dette indlæg kan du lære meget mere om, hvad sækkestolene kan bruges til og hvorfor vi synes de er specielt gode! Ps. du kan se lille Erla lege med sin sækkestol i videoen nedenfor: 

  

Sækkestole på børneværelset
Sækkestolene er oplagte til at have stående til hygge og leg på børneværelset, hvor de kan indgå i indretningen. Netop dette synes vi er vigtigt, da sækkestolene både er dekorative, men også skønne og behagelige for børnene at sidde i. 

Sækkestolen er et godt match til boldbassinerne og legemadrasserne, hvor man kan lave en indendørs legeplads for børnene. Sækkestolen kan stå på legemadrassen, og barnet har dermed sin helt egen tumleplads, hvor de kan kaste sig rundt som de har lyst til. 

Foruden at være lavet til de kære små, så kan de faktisk også bruges som hundekurv (det gør jeg selv til min lille hund) - den er oplagt fordi hunden rigtigt kan ligge blødt - så har du både hund og børn, kan det være de skal kæmpe lidt om pladsen på sækkestolen ;)
 
Plejning af sækkestole

Alle sækkestolene er med aftagelig betræk som kan vaskes ved 30 grader og de er vand og smuds afvisende, hvilket betyder at du ikke skal være bange for at lade dit barn bruge sækkestolen ligeså meget som de har lyst! Du skal ikke være bange for at der bliver spildt lidt på den, fordi du tager nemt betrækket af og vasker det. 

Sækkestolene er lavet i fire forskellige farver, så der er lidt til enhver smag. Du kan finde den i rosa, lysegrå, mørkegrå og blå - virkelig fine farver til et børneværelse, ikke? Da de er så fine i farverne vil du også sagtens kunne have dem stående i stuen, så dit barn har sin helt egen stol i stuen. Når der skal ses Disney sjov om fredagen, er jeg sikker på at dit barn vil elske sin helt egen plads i stuen :) 

På bagsiden af sækkestolen er der et håndtag som gør det nemt at flytte stolen for både børn og voksne. Håndtaget kan også bruges til at hænge sækkestolen op, hvis man ønsker den væk fra gulvet, når den ikke bruges - der er virkelig tænkt over hver enkelt detalje, så du får en sækkestol du vil elske at have stående i mange år. 

Dansk design og dansk produceret
Det er meget vigtigt for os at handle med leverandører, som har en holdning - og hvis vi kan indgå samarbejder med danske firmaer bliver vi altid ekstra glade :-) Gøje er dansk design og det bliver produceret i Danmark, ja faktisk i min hjemby Randers. Det betyder noget for os at det er firmaer som har de helt rigtige forhold, og det har vi helt styr på at Gøje har - vi har nemlig besøgt dem flere gange. 

 

Certificeringerne skal være iorden - og det er de!
Når vi snakker om at handle med firmaer der har en holdning og samvittighed, så er der fordi det er vigtigt for os at alle certificeringer er iorden. Med Gøje får du tekstiler som er oeko-tex 100 certificeret, hvilket betyder at du roligt kan lade dine børn tumle og løfte rundt på sækkestolene. Du skal ikke bekymre dig, hvis de sutter på hverken hanken eller sækkestolen - det kan de gøre alt det de vil :-) 

Vi glæder os meget til at se de næste ting de kommer med - fordi vi er ret sikre på at de er ligeså lækre som sækkestolen!

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter

Tilmeld dig gratis nyhedsbrev