Se alle vores tilbud til Black Friday

Af Camilla Julie Skov November 25, 2016

Se alle vores tilbud til Black Friday

Nu er Black Friday endelig igang, og vi har glædet os næsten ligeså meget som til juleaften! Vi har fundet en masse lækre tilbud til jer, som vil blive aktuelle time for time - så I skal følge med på facebook eller tilmelde jer vores nyhedsbrev, så du kan blive opdateret igennem hele Bekkos Black Friday.  I skal være hurtige, da en del af tilbuddene er i begrænset antal, så skal du være sikker på at få de ting du går og drømmer om, så skal du klikke dem hjem med det samme. 

Bytteregler 
Alle produkter købt i november og december kan byttes helt ind til januar, så du skal ikke holde dig tilbage, fordi du er bange for at varerne ikke kan byttes så langt frem i tiden – selvfølgelig kan de det. Vi bytter med et smil hos Bekko.

Følg os på de sociale medier
Vi kommer til at opdatere på alle sociale medier hele dagen, så hvis du vil have alle tilbuddene lige når de lander på shoppen, så skal du følge os på facebookog instagram. Det er også så hyggeligt når I skriver og kommenterer, så kommenter endelig på, hvad I synes om tilbuddene. 

I dette indlæg vil jeg vise jer de første tilbud vi kører, og resten må I se på facebook. Det første tilbud startede allerede igår kl. 24:00, og det første tilbyd lyder på de smukke eos lamper til 549 kroner - dog i begrænset antal, så skynd dig at klikke den hjem inden klokken ti. Lampen kan du købe i brun, hvid og grå - alle til 549 kroner. 

 

Klokken 10:00-12:00: 15 % på alt Vita Copenhagen

Det næste tilbud der rammer shoppen er fra klokken 10-12, hvor du får 15 % på alt Vita Copenhagen, som er et af vores absolut mest populære brands, og vi er meget stolte over, hvor godt det sælger. Så vi er også sikre på at dette tilbud falder i god jord, og der her kan købes nogle julegaver. 

Kl. 12:00-14:00: Første tilbud er den store lyssky lampe, som er sat ned til 549 kroner fra 699 kroner. Lampen giver et skønt og behageligt lys til børneværelset - børnene er vilde med lampen, som skaber hygge og tryghed for de kære små. 

Det sidste tilbud jeg vil afsløre for jer herinde er at når du køber den fine Lightbox i A4og Lightbox i A5, får du 2 ekstra sæt bogstaver med. Lightboxen er en af vores mest solgte lamper overhovedet, både fordi den har en god pris, og fordi den bare passer ind i alle hjem. Den er sød på børneværelset, kontoret eller soveværelset. Der kan skrives søde budskaber til højtiderne, eller en sød lille hilsen til din kæreste, veninde eller dig selv. 

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter