Sig velkommen til bekko ambassadører

Af Camilla Julie Skov Februar 22, 2017

Sig velkommen til bekko ambassadører

Vi har netop fået 6 nye ambassadører på Bekko holdet, og dem vil jeg gerne introducere jer for, så I også kan lære dem at kende, og blive inspireret af deres skønne instagram-universer. 

 

@homebyhouby

Alexandra hedder pigen bag denne instagram, som er fyldt med en masse skøn og lækker interiør. Du kan virkelig blive inspireret til ny indretning i dit hjem. Jeg lover at du du ikke vil fortryde at klikke på hendes follow knap, vi kunne i hvert fald ikke få øjnene fra hende siden vi selv trykkede 'follow'. 

@frame_by_carina

Carina er 33 år og mor til to, hos hende finder du små bidder af hendes skønne hverdag. Hun tager virkeligt smukke billeder, og du vil finde inspiration til lækker indretning til børneværelset og indretning helt generelt. Personligt forelskede jeg mig i hendes børneværelse indretning (og lækre skab - tjek det ud) , den er virkelig unik og fin. 


@valdemarsmor_

Christina har den sødeste lille Valdemar, som hun gladeligt viser frem, og det er simpelthen så skønt at se. Hun har virkelig flotte lyse billeder, som bare skaber god energi og man kan kun blive inspireret og vild efter at se mere... Christina har også en utrolig lækker indretning, som er minimalistisk og indbyder til hygge. Jeg kan varmt anbefale at klikke på Christinas 'follow' knap. 

@linebjoerk

Line er også mor til lille Marley og venter en lille ny til Juni, hvilket jo er fantastisk at følge med i. Line begyndte jeg faktisk at følge på min private instagram fordi hendes indretnings stil virkeligt fangede mig. Jeg er absolut forelsket i hendes rå gulve, og ellers hvide univers, som bare rammer plet i mit interiør hjerte. 


@pottelotte11

Charlotte er mor til 3 og stadigvæk har hun overskud og energi til at indrette et super lækkert hjem. Man kan næsten dufte de friske blomster, og mærke hendes kærlighed til hendes børn. Charlotte har virkelig god stil og tager super lækre billeder, som har inspireret os længe. Vi har delt adskillige af hendes finde billeder på vores instagram, og det har vi tænkt os at fortsætte med (men vi spørger selvfølgelig først, hver gang!). 

@chrisserm 

Hos Christina er man heller ikke i tvivl om, at det er børneuniverset der er i fokus, og det elsker vi. Christina har den skønneste lille datter, som fylder på hendes instagram, både med billeder af hende og billeder med børneindretning. Christina viser smukke glimt af hendes hverdag, og man higer efter mere, når man først er kommet igang. Så her en kæmpe anbefaling om at følge hendes lækre instagram. 

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter