Snart forhandler vi også møbler og boligtilbehør

Af Jenni Pedersen Juli 07, 2016

Snart forhandler vi også møbler og boligtilbehør

Møbler hos bekko

Der sker spændende ting hos Bekko i øjeblikket, og jeg har simpelthen glædet mig til at dele det med jer her på bloggen. Måske nogle af jer har lagt mærke til at vi har fået to nye kategorier inde på webshoppen? Nemlig 'Møbler' og 'Boligtilbehør'. Lige nu teaser vi om hvad I kan forvente at se på shoppen i fremtiden, men inden længe vil kategorierne indeholde lækkert interiør og nips til boligen, som I kan shoppe direkte fra Bekko.dk

Jeg er virkelig taknemmelig over og spændt på at være en del af den udvikling der sker hos Bekko. Tilbage i januar blev jeg ansat hos Bekko, for dengang at starte et nyt tiltag op, nemlig bloggen her. Jeg lavede det allerførste blogpost hos Bekko. Siden er Camilla Julie blevet ansat til samme formål og nu, et halvt år senere, er endnu et nyt tiltag i støbeskeen. Det er super dejligt og udfordrende at være en del af en virksomhed i rivende udvikling, og jeg glæder mig sammen med resten af Bekko-teamet til at kunne tilbyde jer de to nye produktgrupper, nemlig møbler og boligtilbehør!

Møbler og boligtilbehør hos bekko

Vi er stolte over og glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af lækre lamper, fra mærker som Marset, House Doctor, Bloomingville, Vita etc. Vi har dog glædet os helt ustyrligt til at løfte sløret for, at vi inden længe udvider sortimentet med møbler og boligtilbehør. Vi kommer til at forhandle sofaer, spiseborde, keramik, viskestykker, vasketøjskurve og en masse andet lækkert til boligen.

Vores møbler og boligtilbehør kommer blandt andet til at være fra to mærker som vi allerede er glade for, og fører i forvejen; nemlig House Doctor og Bloomingville. Vi er vilde med deres lamper, og det er vi mildest talt også med deres møbler. Nicolas Vahé er lige nu også på tale. De laver nemlig de fineste ting til f.eks. værtsgaver og lignende. Bl.a. krydderier, olier, kaffesirup, bestik, viskestyker og grydelapper.

Vi kommer altså til at få møbler og boligtilbehør til både stuen, køkkenet, soveværelset, børneværelset mm. Hvis I vil holde bedre øje med den præcise dato vi åbner op for salg af møbler og boligtilbehør, så tilmeld jer vores nyhedsbrev. Desuden skal vi nok tease løbende på både Instagram, Facebook og Snapchat med hvilke produkter der er på vej til shoppen. Jeg kan med sikkerhed sige at I godt kan begynde at glæde jer!

Jenni Pedersen
Jenni Pedersen


Kommenter