Spændende nyheder fra Bloomingville

Af Camilla Julie Skov December 28, 2017

Spændende nyheder fra Bloomingville

Vi har netop oprettet en masse lækre nyheder fra Bloomingville, og de er virkelig fine, hvis vi selv skal sige det :) Bloomingville laver nyheder i de nyeste trends indenfor boligtilbehør - du finder både en farvet puf og messing ur, vase og spejle. Så vil du se, hvad der rør sig indenfor interiør verdenen, så skal du læse med i dette indlæg!

1. Reol - 2. Vase- 3. WC bogstaver - 4. Puf 
5. Vægur- 6. Vase - 7. 2 stk. spejle - 8. Urtepotteskjuler

1. Reol: Denne reol har virkelig en god pris - 599 kroner for en reol fra gulv til loft. Jeg er selv ret forelsket, men har bare ikke lige en ledig væg til den, men det må jeg finde fordi jeg synes virkelig den er dekorativ og jeg mangler lidt mere plads til nips. 2. Vase: Messing og guld har været en trend i boligtrends de sidste par år, og den fortsætter heldigvis også i den kommende sæson. Jeg får selv julelys i øjnene når jeg ser guldinteriør og jeg synes bare det giver en helt særlig varme i et hjem. Hvis man ikke er helt sikker på om guld og messing er noget, så kan man starte ud med små vaser og se om man kan lide den tendens i sit hjem.

3. WC bogstaver: Det har også været meget populært at have bogstaver hængende med små citater - om det er på en lightbox, bogstavstavle eller bogstaverdirekte på væggen, så er ord blevet en hyggelig måde at få lidt personlighed ind i sit hjem. Det er også meget populært på børneværelset, hvor du kan skrive børnenes navne på væggen. 4. Puf: Hvis ikke du har set en pufdet sidste år, så har du ikke kigget godt nok efter - det er en af de aller hotteste trends indenfor indretning i år. At den nu skal være farvet er meget nyt og meget moderne - Bloomingville har også designet en meget fin bordeaux puf, som også er virkelig skøn.

5. Vægur: Hvis man ønsker sig et vægur for at kunne se klokken uden at kigge på din telefon, så er dette vægur virkelig flot og anderledes. Vi har mange forskellige vægurer i blandt andet beton eller marmor - men dette i guld synes jeg er unikt og dekorativt på en helt særlig måde. Jeg synes næsten det er et stykke kunst, og så kan man jo slå to fluer med et smæk, det er ikke så skidt, vel? Det kunne også være et flot vægur at have hængende på en billedvæg. 6. Vase: Denne vase er meget mere rå i stentøj, som passer sammen med en linje som Bloomingville har lavet med tallerkner, krukkerog kander. Det ser super godt ud at have stående sammen med mere feminine ting. 

7. Spejle: Du får med disse spejle hele 2 spejle for en pris og det kan vi godt lide :) Disse spejle er ligesom væguret og den ene vase i guld, så I kan nok fornemme at jeg havde ret da jeg sagde at guld trenden fortsætter med fuld skrue i 2018. Spejlene kan både bruges i gangen, badeværelset eller i dit soveværelse - det giver et andet look end blot et almindeligt spejl, som nogle gange kan være lidt kedelige. 

8. Urtepotteskjuler: Vi skal have planter indendørs som aldrig før - det skaber liv og giver et udtryk til dit hjem, som du kun kan få med grønne planter. Denne urtepotteskjuler kan både stå på gulvet og på en reol du har stående. Den er rå og ville være super flot med en kaktus eller en lille palme, som vil give et eksotisk udtryk i dit hjem. 

Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter