Vores lækreste nye møbler og boligtilbehør

Af Camilla Julie Skov Juli 31, 2016

Vores lækreste nye møbler og boligtilbehør

  
Nu kan vi endeligt sige velkommen til møbler og boligtilbehør hos Bekko. Vi har længe glædet os til at åbne op for netop disse to kategorier, som vi synes passer perfekt til vores lamper. I ovenstående collage har jeg fundet mine 9 favoritter, som er online netop nu - der kommer nemlig hele tiden nye produkter til, og jeg kan også løfte sløret for at også kan klikke Nicholas Vahé hjem, når du handler hos os. Netop Nicholas Vahé er den perfekte værtindegave, adventsgave, fødselsdagsgave eller blot gaven til dig selv, for de er jo mindst ligeså vigtige ;) Vi har valgt at tilføje sofaer, stole, spiseborde, opbevaringskurve, tæpper, og vi kan løfte sløret for, at der også snart bliver tilføjet plakater på bekko.dk. Det glæder vi os personligt meget til, mest fordi det er nogle ret unikke plakater, som ikke ses alle steder - det kan til tider være svært at finde noget unikt. 
Hvis I vil direkte ind på nogle af vores spritnyt produktkategorier, kan du klikke ind lige her:
  
Vores møbler og boligtilbehør er fra blandt andet Bloomingville og Housedoctor, hvilke lamper vi også har været rigtig glade for, og det har vi kunnet mærke, at I også har - hvilket var en af grundene til at valget faldt på netop deres produkter. Særligt Bloomingvilles produkter har taget mit bolig-hjerte med storm. Jeg mener, se lige den blå velour sofa?! Jeg kan godt fortryde vores valg af en helt almindelig grå sofa, selvom de jo altid er flotte - men jeg vil ikke udelukke, at jeg kunne finde på at skifte den ud lige pludseligt ;) 
  
  
Især flet-kurven og trapez-skamlen ville jeg elske på vores terrasse, da jeg bare synes de oser af udeliv og hygge. Faktisk synes jeg også at bambus opbevarings-stativet også kunne bruges udenfor, i hvert fald, hvis det kan stå i læ for regnen. Det kunne se så yndigt ud med blomster i, men den har det nu nok bedst indenfor i tørre tilstande. Den messingfarvede stol er også virkelig cool, jeg tror dog ikke jeg selv ville bruge dem som spisebordsstol, men mere som en stol til mit skrivebord, hvor jeg til gengæld synes den passer helt perfekt, dog med en lille pude at sidde på ;) 
  
Men hold øje med bekko den næste tid, hvor der hele tiden vil dukke nye produkter op, så der vil ofte være nye overraskelser for jer - spændende ikke? ;) 
  
  
Camilla Julie Skov
Camilla Julie Skov

Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Jeg driver min blog camillajulie.dk, som jeg startede i 2012. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det.


Kommenter