Affiliate hos bekko.dk

 

Har du en blog eller instagram?
Vil du tjene penge på at bekko sælger produkter? 

Har du en hjemmeside, instagram eller en blog der handler om bolig eller lignende? - hvorfor så ikke tjene penge på den? Hvis du har plads til og mulighed for at have bannere eller tekstlinks på din hjemmeside eller blog, så kan du tjene penge på at sende besøgende til vores website eller tjene gode penge på at skabe salg på bekko.dk - lyder det ikke interessant? Vi tilbyder dig 10% i provision for hvert salg, du kan skaffe til os og du kan tilmelde dig lige her.
Når en interesseret klikker på vores banner eller tekstlink på din side og derefter handler hos os, så tjener du penge.
Udover banner og tekstlinks kan du fx også skrive et blogindlæg om vores butik og brug et tekstlink til at linke videre til bekko. Du kan finde eksempler på inspirerende indlæg nedenfor:

http://camillajulie.dk/2016/08/mine-6-favoritter-hos-bekko/ 

http://trineroed.dk/en-to-trae/

http://rosemille.dk/shopping-hos-bekko/

http://homehappy.dk/2017/10/30/en-klassisk-jul/

Det kan evt være du har lyst til at lave en collage med dine yndlings produkter op til diverse højtider eller fødselsdag og på den måde få dine læsere til at klikke ind på bekko og lægge en ordre. Måske du kunne tage billeder, hvis du allerede ejer nogle produkter fra bekko.dk - det plejer også at være en god måde at sælge på. 

Det er en god og let måde at tjene penge på internettet. Hvis du vil gå all in kan du evt skrive flere blogindlæg om forskellige produkter/kategorier og på den måde optimere din indtjening. 

Det er nemt og gratis at komme igang.
Klik på linket nedenfor og opret dig som affialite partner hos Partner-ads, så indtjeningen kan begynde: 
http://www.partner-ads.com/dk/addpartner.php

Intro for affiliate:
http://www.partner-ads.com/dk/partnerintro.htm
Sådan fungerer Partner-ads:
http://www.partner-ads.com/dk/saadan-fungerer-det.htm