Velkommen hos bekko.dk

Hos bekko.dk finder du alt i møbler, lamper og boligtilbehør. 

Du er netop landet på en dansk webshop, som har et utrolig skarpt udvalg af lamper, møbler og boliginteriør. Hos bekko kan du finde både alt fra lamper til spiseborde, du kan finde boligtilbehør og dekorative lamper til børneværelset, soveværelset og kontoret, mangler du en ny pære? Sådan en kan vi også klare. Vi har nogle af de lækreste mærker indenfor vores branche i vores sortiment såsom Vita Copenhagen, Bloomingville, House Doctor og Hübsch, og vi er super stolte over alle de produkter vi har online. Hos Bekko er nogle af vores vigtigste mål at yde god kundeservice, være til rådighed for vores kunder og sælge kvalitetsprodukter til rigtig gode priser.

Vi har stor forståelse for, hvor vigtig indretningen af vores hjem er blevet – det skal være pænt, lyst og gerne instagram venligt – vi vil alle gerne have de rigtige møbler, lamper, spiseborde og børneværelset skal i hvert fald være både pænt og anvendeligt for ungerne. Derfor har vi hos bekko udvalgt de pæneste og bedste produkter, i høj kvalitet til jer, vores kunder. I dag er møbler og lamper blevet mere et designmøbel i vores hjem, hvorfor mange gerne vil bruge lidt flere penge på produkter, hvis blot kvaliteten følger med - derfor har vi hos bekko selvfølgelig også en masse varer, som kan anses som smukt design i dit hjem.

Lys til de Skandinaviske hjem

Danmark og generelt hele Skandinavien er en del af verden, hvor der ikke er lyst i vildt mange timer på et helt år – derfor er vi hos bekko specialister i lamper, og elsker at skabe lys i de skandinaviske hjem. Belysning er vigtigt, og når man ikke kan få lys direkte fra solen, så er lamper et vigtigt element i indretningen. Børnemøbler og børnelamper er blevet utrolig populært det seneste år, det skyldes uden tvivl de skønne mødre på instagram, som vi kan mærke higer efter lækre produkter til deres børn. 

Vores lampe sortiment indeholder både udendørslamper såvel som et stort udvalg af indendørslamper, du kan finde de meget populære Eos fjerlamper, follow me lampen fra Marsetog den dekorative lightbox fra A little lovely company, hvilket også er nogle af de produkter der sælger allerbedst her på siden. Hos bekko finder du både billige produkter til under 100 kroner og møbler til over 8.000 kroner. Vi forsøger at finde en god balance mellem både kvalitet og pris, samt at hav et sortiment med produkter til enhver pengepung.
Kundeservice kan du klare på mail, på facebook eller chatte online med os her på hjemmesiden – hvis vi er online, kan du se at vi sidder og er klar til at besvare ethvert spørgsmål du end måtte sidde inde med, vi er også klar med et godt råd, hvis du mangler inspiration.

Online shopping er fremtiden

Online shopping stormer frem, også her hos os – vi kan mærke at man i dag gerne vil have shoppingen så nemt som muligt, ikke at skulle bevæge sig ned i en fysisk butik, men at få leveret sine produkter lige til døren, tiltaler rigtig mange mennesker efterhånden. Vi kan gøre det billigere end butikkerne kan, da vi ikke har omkostninger med husleje, hvilket gør at du kan spare gode penge, når du skal købe dine nye spisebordsstole, led lamper, lænestole eller gulvlamper – og gerne købe dem her hos os. Hos bekko stræber vi efter at vi skal blive din foretrukne webshop, hvor du kan finde de ting du har brug for til hjemmet, til gode priser og med god service. 

Shopper du for mere end 899 kroner hos os, er der fri fragt, hvilket du jo rigtig hurtigt opnår, særligt hvis du vælger at købe dit nye spisebord, sofa eller sofabord hos os. Netop denne service er vi meget stolte over, det er vigtigt at vi lytter til vores kunders behov, og når en ny sofa skal leveres, skal det selvfølgelig ske så billigt som overhovedet muligt. Vi sender selvfølgelig til hele Skandinavien.

Find os på alle sociale medier

Vi er meget aktive på de sociale medier, og du kan finde os på både pinterest, tumblr, twitter, facebook og instagram – vi gør en ære i at levere kvalitet og lækkert indhold til alle platforme – du vil på vores sociale medier finde inspiration, blogindlæg og lækre konkurrencer. Vi nyder god kommunikation med vores følgere, så gå endelig ind og giv din mening til kende. Tag os endeligt, hvis du smider et billede op på instagram, efter et køb os os – vi elsker at dele vores kunders smukke billeder, og det er så hyggeligt at se, hvordan I bor, og hvordan i indretter jer med vores lamper. 

God fornøjelse og husk at bevare fatningen. Team Bekko