Handelsbetingelser

Generelt:
Bekko.dk er en del af bekko IVS

Bekko.dk sælger KUN nye, ubrugte varer.

Alle priser på Bekko.dk er angivet i danske kroner inklusive dansk moms. 
Der opkræves ikke ekstra betalingsgebyr ved betaling med kreditkort.

Bestilling:
Der er kun mulighed for at bestille varer igennem vores website Bekko.dk, og vores eneste betalingsform er med kreditkort. Vi accepterer de mest brugte kreditkort, herunder Visa, Visa Electron Dankort, Visa/Dankort og Mastercard.

Vi lægger meget vægt på sikkerhed ved betalingen, og netop derfor har vi valgt den sikre betalingsgateway, Stripe, der opbevarer data meget sikkert i forbindelse med købet. Bekko.dk har på intet tidspunkt mulighed for at læse dine personlige kortoplysninger, og derved kan du som kunde stole trygt på sikkerheden ved dit køb.

Efter dit køb modtager du en ordrebekræftelse fra os pr. e-mail, hvor der står, hvad du har købt, og pengene trækkes først fra din konto, når pakken afsendes fra Bekko.dk.
Der kan være visse tilfælde, hvor det kan ske at dine penge bliver hævet før tid - i tilfælde af bestilling af produkter i pre-order. 

Når du handler hos Bekko får du billig og sikker levering. Vi holder dig orienteret hele vejen, og du vil modtage et track and trace nummer på mail, så du kan følge din pakke helt til den lander foran din dør. Skulle der ske forsinkelser undervejs, vil du også bliver orienteret herom. Vi sender til hele verden, så frygt ikke at klikke en ordre hjem, hvis du sidder længere væk end Skandinavien.

Fragt & Levering: 

GLS levering:
Pakkeshop: 44 kroner

Privatlevering: 59 kroner


Vær obs på at levering af møbler kan tage op til 14 dage.

UPS delivery for shipping in other countries than Denmark:

Sverige: 79 danish kroner (free delivery when ordering for over 1500 SEK)
Tyskland: 69 danish kroner
Norge: 99 danish kroner
The rest of EU: 110 danish kroner
Grønland og færørener: 649 danish kroner
Worldwide: 799 danish kroner

Ved køb af produkter inden for lamper og boligtilbehør kan du forvente leverings tid på mellem 3 - 5 hverdage. Der kan dog forekomme eksterne forsinkelser, der kan forsinke leveringen, som bekko.dk ikke selv er herre over.
Tjek altid produkt siden for en mere specifik leverings dato. 

Leveringstid på møbler kan være op til 3 uger. 

Leveringstiden på boldbassin kan være op til 6 uger. 

Hvis der forekommer meget forsinkede eller decideret udeblevne leverancer, så vil Bekko.dk naturligvis fremsende dig en ny leverance uden beregning. Du bedes tage kontakt til os, hvis du en uge efter din bestilling endnu ikke har modtaget din ordre.

Det er vores målsætning altid at have alle vores forskellige produkter på lager, men i tilfælde af en udsolgt vare vil vi altid informere dig som kunde om den eventuelt forsinkede levering.

Fortrydelsesret:
Bekko.dk tilbyder 30 dages fortrydelsesret, og denne fortrydelsesret starter fra dagen, hvor du modtager din ordre. Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@bekko.dk  eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Bekko.dk
Hvalsøvej 298 · 4360 Kirke Eskilstrup
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varen sendes til:
Bekko.dk
Hvalsøvej 298 
4360 Kirke Eskilstrup

Mrk: Returevare


Forbehold:
Vi forbeholder os retten til at ændre de handelsvilkår, der er opsat op for Bekko.dk, og af samme årsag er det derfor vigtigt, at du løbende holder dig opdateret på dette område.

 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Bekko IVS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.bekko.dk er Adm. Direktør Rasmus Bruus Larsen

Vi videregiver din e-mailadresse til Trustpilot

Derudover vidergives der ingen andre personlige data/oplysninger til tredje indstans andet end post danmark/fragt firma. 

Som registreret hos Bekko IVS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Rasmus@bekko.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Rasmus@bekko.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 1 september 2017

  

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:
Bekko IVS
Adresse: kastanievej 9
Postnr. og by 4060 kirke såby
E-mail: Kontakt@bekko.dk 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:______________________________________________________________________________________

  

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: ______________________________

  

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________ 

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

  

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)