Fragt & levering

 

Når du handler hos Bekko får du billig og sikker levering. Vi holder dig orienteret hele vejen, og du vil modtage et track and trace nummer på mail, så du kan følge din pakke helt til den lander foran din dør. Vi sender til hele verden, så frygt ikke at klikke en ordre hjem, hvis du sidder længere væk end Skandinavien - men er du fra Sverige skal du over på vores svenske webshop: www.bekko.se.

HUSK FRI FRAGT FOR KØB OVER 899 KRONER

Leveringsmuligheder:

GLS levering:
Pakkeshop: 44 kroner

Privatlevering: 59 kroner

Vær obs på at levering af møbler kan tage op til 14 dage.

UPS delivery for shipping in other countries than Denmark:

Sverige: 79 danish kroner (free delivery when ordering for over 1500 SEK)
Tyskland: 69 danish kroner
Norge: 99 danish kroner
The rest of EU: 110 danish kroner
Grønland og færørener: 649 danish kroner
Worldwide: 799 danish kroner
 

Ofte stillede spørgsmål om levering:

Hvornår sender I pakken?
Er din vare på vores lager sender vi den afsted med det samme, dog vil nogle vare ikke være på lager og der kan gå lidt længere tid. Har du brug for en konkret tidshorisont kan du sende en mail til kundeservice eller ringe hver dag mellem 9-11. Du ved at din pakke er sendt når du modtager en mail med et t&t nummer. 

Hvor lang leveringstid har I?
Den gennemsnitlige leveringstid er 3 - 5 hverdage. Du vil modtage en ordreopdatering på din email omkring kl 17. når ordren bliver afsendt fra vores lager.

Er det muligt selv at hente mine varer?
Nej, vi har desværre ikke en fysisk butik, så du vil ikke kunne hente dine pakker som det ser ud nu. Bor du dog tæt på vores lager kan du prøve at skrive en mail, så skal vi se om vi kan imødekomme dit ønske.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at sende min vare retur?
Er returneringen fordi du har fortrudt købet, står du selv for returneringen, og du kan bestille returlabel på vores returside. Har du derimod en reklamation skal du sende en mail til kundeservice@bekko.dk, og send gerne billeder med af den reklamation du har. Her laver vi en returseddel til dig, alt efter hvad reklamationen går ud på.

Hvad skal jeg gøre når varen er modtaget?
Når du modtager varen skal du tjekke, at alt er som det skal være – det er den rigtige farve, og du ser ikke ridser eller andre fejl på produktet. Når du har modtaget din varer, som den skal være, så vil vi blive så glade for en god anmeldelse på facebook og Trustpilot.