Møbler

Hos Bekko er vi stolte over og glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af lækre lamper, fra mærker som Marset, House Doctor, Bloomingville, Vita etc. Vi har dog glædet os helt ustyrligt til at løfte sløret for, at vi inden længe udvider sortimentet med møbler og boligtilbehør. Det betyder at du i fremtiden blandt andet også kan købe din nye sofa, spisebord, sofabord, reol eller lænestol her på shoppen. 

Vores møbler kommer blandt andet til at være fra to mærker som vi allerede er glade for, og fører i forvejen; nemlig House Doctor og Bloomingville. Vi er vilde med deres lamper, og det er vi mildest talt også med deres møbler. 

Tilmeld dig og vær den første til at få beskedVi er selv super spændte på at gå det nye tiltag i møde, og glæder os over snart at have flere kategorier til boligen, samlet på ét sted.

Hvis du er nysgerrig på at se hvilke møbler vi får hjem til webshoppen eller vil følge med i hvornår vi starter på salget af møbler, så husk at tilmelde dig nyhedsbrevet nedenfor. På den måde er du først til at få at vide, hvornår vi åbner op for det. 

Ps. Vi får også udvalgte møbler til børneværelset, hjem på webshoppen. Glæd jer!

 

Tilmeld dig og vær den første til at få besked